Dak met zonnepanelen

Woon jij in de Weertseriet of de Lijsterstraat? Goed nieuws, je kunt jouw huis verduurzamen! Een tijd geleden heb je van woningcorporatie Domijn een brief ontvangen over het complexmatig verduurzamen van jouw woningen.

Wat gaat er gebeuren?

Wij (Reimarkt) werken al bijna vijf jaar met Domijn samen om de huurwoningen duurzaam te verbeteren. Wij hebben een pakket duurzame maatregelen samengesteld dat het beste past bij jouw huis. Dat bestaat uit spouwmuur- en vloerisolatie, dubbel glas (HR++), een nieuwe voor- en achterdeur en maatregelen voor goede ventilatie.

Comfortabel en gezond wonen
Door te isoleren reken je af met kou en vocht in huis. Spouwmuurisolatie vormt een beschermende laag die ervoor zorgt dat het in de winter lekker warm is. De vloerisolatie voorkomt dat vochtige en koude lucht je huis in trekt via de vloer. Ook het vervangen van glas door HR++ glas levert een voelbaar verschil op. Dat glas isoleert in de winter beter dan gewoon dubbel glas, en voorkomt in de zomer dat het heel heet wordt. Isolatie combineren we altijd met ventilatie voor gezonde lucht in huis.

Verduurzamen door middel van de complexmatige aanpak
Een complexmatige aanpak wil zeggen dat alle gelijksoortige huistypen binnen een wijk in één keer worden verduurzaamt. Door een wijk in zijn geheel te verduurzamen en materialen en andere benodigde middelen in een keer in te kopen kunnen de kosten laag gehouden worden. En daar pluk jij de vruchten van. Verduurzamen heeft veel voordelen! Zo is het met isolatie bijvoorbeeld in de winter minder koud en met dubbel glas zorg je er voor dat het binnen het gehele jaar door een stuk aangenamer is. Hierdoor woon je niet alleen comfortabeler, maar bespaar je ook nog eens op je energierekening. Elke maand opnieuw!

Wat moet je doen?

Heb je vragen? Geef je dan op voor de informatiebijeenkomst. We starten met een korte presentatie over het pakket! Tijdens deze bijeenkomst kun je vragen stellen en leggen we je uit wat er allemaal gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Je kan je opgeven door onderstaand formulier in te vullen.

Heb jij al besloten dat je mee wilt doen? Onderteken de brochure die je van ons ontvangen hebt en stuur deze terug via de antwoordenvelop.

Kan je niet  langskomen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel (elke werkdag geopend van 09:00 tot 12:00 uur) of maak een afspraak bij je thuis maken met onze adviseur. Bel hiervoor naar 053 850 60 90. 

Leave a comment