Wat doet Reimarkt

Over ons

Reimarkt is een organisatie die zich richt op het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Bij Reimarkt geloven we dat verduurzamen niet alleen bijdraagt aan een betere wereld, maar ook aan lagere energierekeningen en meer wooncomfort. Het team van Reimarkt bestaat uit ervaren professionals die je graag helpen bij het verduurzamen van je woning of bedrijfspand.

Bij Reimarkt kunnen corporaties en bedrijven terecht voor een breed scala aan energiebesparende maatregelen voor hun woningaanbod. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak, gevel of vloer, het plaatsen van HR++ glas, het installeren van zonnepanelen of een warmtepomp, en het aanbrengen van ventilatie. Door deze maatregelen te nemen, verbruik je minder energie en daalt je energierekening. Bovendien verbetert het comfort in je huis of bedrijfspand, omdat het binnenklimaat aangenamer wordt.

Reimarkt werkt met een integrale aanpak, waarbij we kijken naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Dit begint met een intakegesprek, waarin ze jouw wensen en behoeften in kaart brengen en je adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens stellen we een plan op, waarin de maatregelen die nodig zijn om jouw woningvoorraad of bedrijfspand te verduurzamen worden beschreven. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel de financiële haalbaarheid als de technische uitvoerbaarheid.

Naast het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden, biedt Reimarkt ook andere diensten aan. Zo kunnen we bedrijven en corporaties helpen bij het vinden van een betrouwbare aannemer of installateur, en bieden we nazorg om ervoor te zorgen dat de energiebesparende maatregelen ook daadwerkelijk het gewenste effect hebben.

Bij Reimarkt staat klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We werken met gecertificeerde aannemers en installateurs, zodat je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben we veel ervaring met het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden, waardoor je kunt rekenen op professioneel advies en begeleiding.

Kortom, Reimarkt is dé specialist op het gebied van energiebesparende maatregelen voor woningvoorraad en bedrijfspanden. Wil je ook je woningbestand of bedrijfspand verduurzamen en daarmee bijdragen aan een betere wereld, lagere energierekeningen en meer wooncomfort? Neem dan contact op met Reimarkt voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden om jouw woningaanbod of bedrijfspand te verduurzamen.