Volkshuisvesting Arnhem verduurzaamt haar woningen samen met Reimarkt middels een complexmatige aanpak. Heeft u een brief ontvangen? Op deze pagina vindt u meer informatie over de aanpak en wat dat voor u betekent.


 

Energiebesparen voor huurders van Volkshuisvesting

Per wijk worden de gelijksoortige woningen tegelijk verduurzaamd. Hierdoor kunnen werkzaamheden snel achterelkaar gepland worden en worden materialen in één keer ingekocht. Zo is uw huis sneller klaar en kunt u genieten van een comfortabele en energiezuinige woning.

Speciaal voor uw woning is er een pakket samengesteld. Dit pakket zorgt voor een comfortabele woning en gezondere leefomgeving. Meer informatie over het pakket vindt u in de folder, op het deelnameformulier en in de lijst met veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

 

Complex Wikkestraat, Bereblauwstraat, Koppelstraat (Arnhem) Download Folder Deelnameformulier Digitaal formulier

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen?

Vul het deelnameformulier in, maak een foto, kopie of scan van het deelnameformulier en email deze naar klantenservice@reimarkt.nl

Heeft u vragen? Bel 085-018 52 33 of mail naar klantenservice@reimarkt.nl

Wat gebeurt er nadat ik de formulieren heb opgestuurd?

Na het opsturen van het deelnameformulier wordt er een technische opname met de aannemer ingepland. De aannemer neemt contact met u op.

De vervolgstappen

1. u heeft het deelnameformulier getekend en naar ons opgestuurd;
2. we dragen alle verzamelde deelnameformulieren over aan de aannemer;
3. de aannemer neemt contact met u op voor het inplannen van een opname;
4. de laatste controle wordt uitgevoerd en de materialen worden besteld;
5. de uitvoering gaat van start;
6. uw nieuwe, verduurzaamde huis is gereed.

Heeft u vragen over het verduurzamingstraject of zijn er onduidelijkheden? Bel onze klantenservice via het telefoonnummer 085-0185233. Vaak kunnen ze vragen over de verduurzaming direct beantwoorden. Mochten de vragen toch niet direct beantwoord kunnen worden of te complex zijn? Vraag dan een telefonisch adviesgesprek aan met een van onze adviseurs. Stuur een e-mail naar klantenservice@reimarkt.nl waarin u aangeeft wat uw vraag is en dat u graag een telefonisch adviesgesprek wilt. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en een adviesgesprek inplannen.