Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Dakisolatie Ontdek wat de beste dakisolatie voor jouw huis is

  • Geen onnodig warmteverlies via het dak
  • Maximaal comfort op zolder
  • Bespaar tot 500 euro per jaar
  • Voelbaar verschil

Dakisolatie levert je een hoge energiebesparing op. Je kiest hier de beste dakisolatie voor jouw huis. Heb je een schuin of plat dak? Veel of weinig ruimte op zolder? Je ontdekt hier dat er voor elk dak een oplossing is! Met een indicatie van de prijs.

Slimme pakketten met Dakisolatie

Alle Dakisolatie

Plat dak isoleren

Houd de kou binnen en regen buiten.

Voor op je bestaande dakbedekking. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 2666

Schuin dak isoleren bij voldoende ruimte

Afgewerkt, onafgewerkt of doe het zelf en dampopen

Je dak isoleren levert je een hoge energiebesparing op. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3937

Zoldervloer isoleren

Voor de onverwarmde zolder

De beste isolatie voor een zolder die je als opbergruimte gebruikt. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3300

Schuin dak isoleren met weinig ruimte

Afgewerkt, onafgewerkt of doe het zelf en dampdicht

De meest voordelige optie voor zolder of vliering met weinig ruimte. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 2480

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Je dak isoleren is een kostbare ingreep, maar wel een met een hoog rendement op de investering. De kosten van een dak isoleren zijn afhankelijk van het isolatiemateriaal dat wordt gebruikt en het afwerkingsniveau. De goedkoopste variant kost zonder afwerking €2.500 voor een gemiddeld dak.

Er is nu subsidie voor dakisolatie als je deze combineert met een of meerdere andere isolatiemaatregelen. Je krijgt subsidie per vierkante meter, de hoogte is dus afhankelijk van het aantal vierkante meters dak dat je laat isoleren. Onze adviseur kan het subsidiebedrag voor je berekenen in het adviesgesprek. Je kunt de subsidie combineren met de Energiebespaarlening, daarmee kun je de investering in dakisolatie voordelig betalen.

Je wilt snel weten hoe je jouw dak het beste kunt isoleren, wat dakisolatie kost en wat het je kan opleveren. En voor de rest wil je kunnen vertrouwen op een goede aannemer. Daarom krijg je bij ons eerst duidelijkheid over de kosten en een schatting van de energiebesparing. Op basis daarvan kun je beslissen of je het dak laat isoleren. Als jij enthousiast bent komen we langs om je dak te controleren. En daarna regelen wij de rest en blijven tot en met de oplevering betrokken.

In tegenstelling tot schuine daken, isoleren wij platte daken juist aan de buitenkant. Platte daken kunnen het beste aan de buitenkant geïsoleerd worden omdat isolatie aan de binnenkant een groot risico op dakrot met zich meebrengt. Wij plaatsen de dakisolatie en controleren ook direct de bestaande dakbedekking en de dakranden. Doordat het materiaal van buitenaf wordt aangebracht, verlies je geen ruimte aan de binnenzijde. Ook van de verbouwing heb je weinig last omdat de werkzaamheden buiten plaatsvinden. Afhankelijk van de huidige situatie wordt gekeken welk materiaal het meest geschikt is.

Een groen dak heeft niet dezelfde isolatiewaarde als dakisolatie. Als je de warmte binnen wil houden, moet je dus niet een groen dak nemen maar je dak laten isoleren. Maar een groen dak is wel een goede keuze als je meer wil doen dan alleen energie besparen. Een groen dak houdt onder andere water langer vast waardoor je het riool minder belast. En hoewel het warmte niet binnenhoudt, houdt het je huis in de zomer wel koeler. Bovendien presteren zonnepanelen beter op een Sedumdak.

Schuine daken isoleren we met isolatieplaten die aan de binnenkant van het dak, tussen de balken, worden aangebracht. De keuze voor het type isolatieplaten en het afwerkingsniveau hangt af van de ruimte onder je schuine dak. Gebruik je de zolder alleen als opbergruimte? Dan vind je de afwerking minder belangrijk. Maar als je de zolder isoleert met als doel er extra kamers te maken, dan wil je een isolatiemateriaal dat ook mooi is afgewerkt.

ook interessant voor jou