Vragen? Bel ons tussen 09:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Zonnepanelen plat dak met schaduw Zeker van een maximale opbrengst, ook met schaduw!

Zonnepanelen - parallel geschakeld - plat dak - Zuid - min. 300 Wp
Zonnepanelen - parallel geschakeld - plat dak - Zuid - min. 300 Wp
×

Vergelijkbare producten

€ 4080

voor prijs en besparing op maat

Merk en type Merken van bewezen kwaliteit, zoals JA Solar en Trina Solar
Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect
Uitvoeringstijd 1 dag(en)

Productbeschrijving

Schaduw op je platte dak? Dat kan de prestaties van je zonnepanelen beïnvloeden. Dat heeft te maken met hoe ze geschakeld zijn. Schakel je zonnepanelen in serie, dan functioneren je panelen zo goed als het slechtst presterende zonnepaneel in de keten. Door te kiezen voor parallelle schakeling voorkom je dit. Zo kan een zonnepaneel in de schaduw wat minder opwekken, maar het zonnepaneel er naast, in de zon, wel het maximale vermogen opwekken. Zo loont het dus ook voor een plat dak in de schaduw om zonnepanelen te nemen.

Specificaties

Technische kwaliteit min. 300 Wp
Levertijd 70 dagen
Bouwtijd 1 dagen
Merk Merken van bewezen kwaliteit, zoals JA Solar en Trina Solar
Afmeting 1000x1660mm

Wat zit in de prijs?

Wij leveren en monteren de zonnepanelen, omvormer en optimizer(s) en zorgen ervoor dat de installatie netjes wordt aangesloten in de meterkast. De btw over de aanschafprijs kun je zelf terugvragen, maar wij kunnen dit ook voor je regelen. Daar zijn dan wel extra kosten aan verbonden, maar het scheelt je een hoop gedoe. Vraag aan je adviseur naar de voorwaarden. Het kan zijn dat je bestaande meterkast niet geschikt is voor aansluiting, in dat geval komen de kosten voor een nieuwe meterkast erbij. De adviseur zal dit met je bespreken.

Opwekken en isoleren

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 57,11 p/m
  • Zonnepanelen 3.240,00
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Optimaal isoleren

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 52,91 p/m
  • Dakisolatie 6.976,73
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Ontdek in slechts 3 stappen wat een slim pakket is voor jouw huis en situatie!

Ontvang een gratis adviesrapport met kosten en besparingen in je mail

Waarom deze zonnepanelen?

Chantal legt het uit.

Zonnepanelen met parallelle schakeling zijn de beste keuze als je het maximale uit je zonnepanelen wilt halen. Maar ook als je dak op delen van de dag in de schaduw ligt of een ongunstige ligging heeft is dit de beste oplossing. Door de parallelle schakeling heb je geen last van minder goed functionerende zonnepanelen die de prestaties van het hele systeem beïnvloeden.

Alle Zonnepanelen

Zonnepanelen schuin dak

Zwarte zonnepanelen in serie geschakeld voor een dak zonder schaduw.

Deze zwarte zonnepanelen hebben een hoog rendement, voor een aantrekkelijke prijs. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3240

Zonnepanelen plat dak

De beste keuze voor een plat dak zonder schaduw.

Deze zonnepanelen zijn de beste keuze voor platte daken in de zon. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3450

Zonnepanelen schuin dak met schaduw

Optimale opbrengst met deze zonnepanelen voor een dak met schaduw

Haal het maximale uit je zonnepanelen dankzij de parallelle schakeling. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3870

Zonnepanelen plat dak met schaduw

Zeker van een maximale opbrengst, ook met schaduw!

Strakke zonnepanelen én maximaal produceren? Kies dan voor deze! ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 4080

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Het terugvragen van de btw heeft voor- en nadelen: je kunt de btw over de aangeschafte panelen terugkrijgen, maar je moet ook btw afdragen over de stroom die je teruglevert. Gelukkig bestaat er een vrijstellingsregeling voor kleine ondernemers; waardoor je niet jaarlijks een btw-aangifte hoeft te doen. Je moet dan wel onder het maximum van €1.345 btw blijven, maar daar komt eigenlijk geen enkele particuliere woningeigenaar aan. Het terugvragen van de btw is best een gedoe. Daarom kun je dat door ons laten doen. Dan kun jij direct genieten van de zonnepanelen en komt het btw bedrag vanzelf naar je toe. Vraag je de btw liever zelf terug? Dat kan natuurlijk ook!

Bij de producten zie je wat zonnepanelen gemiddeld kosten. Dit is een totaalprijs, hierin zitten de kosten van de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Een deel van de kosten, de btw, kun je terugvragen bij de Belastingdienst, dankzij deze regeling worden je zonnepanelen ongeveer 400 tot 500 euro goedkoper. De exacte prijs hangt af van het aantal zonnepanelen, het type zonnepaneel en of je voor optimizers kiest. We geven hier al de beste keuze voor jouw huis en een aantal standaard pakketten. Nadat je gekozen hebt neemt onze adviseur alles met je door en maakt vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen. Je hebt de offerte dezelfde dag nog in de mail.

Een van de meest gestelde vragen over zonnepanelen is: Is er subsidie? Er is geen subsidieregeling. Maar de overheid komt mensen die zonnepanelen aanschaffen wel tegemoet. Met een andere regeling: Je kunt de btw over de aanschafprijs van zonnepanelen terugvragen van de Belastingdienst. Dat scheelt voor een gemiddeld systeem zo’n 400 tot 500 euro. Voor de Belastingdienst ben je namelijk, als je zonne-energie aan het net levert, een ondernemer. Er is nog een tegemoetkoming van de overheid: de salderingsregeling. Je energieleverancier verrekent de stroom die je hebt verbruikt met de stroom die je hebt teruggeleverd. En wat als je meer stroom hebt opgewekt dan verbruikt? Dan krijg je een zogenaamde “terugleververgoeding” voor de stroom die jij teruglevert aan het elektriciteitsnet. {Lees hier meer over de salderingsregeling}

Zonnepanelen gebruiken de energie van de zon om elektriciteit op te wekken. Die elektriciteit wordt door een omvormer omgezet in stroom die jij weer kunt gebruiken voor je elektrische apparaten of om je huis mee te verwarmen met een warmtepomp. Met zonnepanelen maak je een duurzame keuze. De energie van de zon is oneindig en geeft geen CO2 uitstoot die schadelijk is voor het milieu. En daar profiteer je van! Ook in je portemonnee, doordat je minder elektriciteit van de energieleverancier afneemt en zelfs een vergoeding krijgt voor de elektriciteit die je teruglevert aan het net.