Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Reimarkt zakelijk Een procesversnelling naar een fossielvrij 2050

Het uitvragen, voorbereiden en coördineren van verduurzamingsprojecten kost veel tijd en geld. Projecten hebben een begin en een einde, terwijl voor procesversnelling juist continuïteit nodig is. Ontdek wat Reimarkt hierin voor u kan betekenen!

Reimarkt voor woningcorporaties

Versnellen naar 2050 passend bij beleid, voorraad en bewoner.
In de afgelopen jaren heeft Reimarkt met meerdere woningcorporaties, huurders, woningeigenaren en gemeentes samengewerkt aan een veelheid van verduurzamingsopgaves. Op basis hiervan heeft Reimarkt een opschaalbare productaanpak ontwikkeld, inclusief software, voor een procesversnelling op maat voor uw beleid, huurders en voorraad.

Reimarkt in uw gemeente

Met bewoners naar aardgasvrije wijken
Veel gemeenten stimuleren woningeigenaren en corporaties om de verduurzaming aan te jagen. Of dit nu via energieloketten loopt, via wijkgerichte aanpak en aardgasloze pilots of via prestatieafspraken met corporaties, Reimarkt heeft voor al deze vormen perfect aanvullende dienstverlening.

Reimarkt voor leveranciers

Van bouwketen naar productketen
Reimarkt doen er alles aan om het woningverduurzaming makkelijk en mogelijk te maken voor parciulieren, huurders en Vereniging van Eigenaren. Voor de opname weten bewoners wat het kost, oplevert en hoelang het duurt. Pas na aanschaf van het pakket, vindt een technische opname plaats. Hiermee zijn we voorgoed afgestapt van eindeloze offertetrajecten, die zowel voor u als voor de bewoner onwenselijk zijn.