Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Reimarkt voor woningeigenaren In drie stappen genieten van je duurzaam verbeterde huis

Ga je een huis kopen of ben je van plan om juist lekker te blijven wonen waar je zit? Denk je aan een verbouwing of groot onderhoud? Wat slim is voor jou, hangt af van deze plannen. Wij hebben de mogelijkheden voor jou op een rij gezet!

Lekker blijven wonen, nu en later

Comfortabel wonen, lage woonlasten en klaar voor de toekomst
In de komende jaren gaat Nederland van het gas af. Daarbij is het slim om vroegtijdig je huis te verduurzamen. Wij zorgen ervoor dat je nooit spijt hebt van je keuzes en dat deze aansluiten op het toekomstige plan voor jouw wijk. Je geniet meteen van een comfortabele woning met lage woonlasten en je woning wordt meer waard. Ontdek wat slim is voor jou!

Je gaat een huis kopen

Haal het maximale uit je hypotheek door slim te combineren
Druk op zoek naar een nieuw huis? Wees slim en combineer je aankoopmoment met het verduurzamen van je nieuwe huis. Hierdoor heb je meer ruimte in je hypotheek en geniet je direct van een comfortabel huis. De besparing die de maatregelen opleveren is in de meeste gevallen hoger dan de hypotheeklasten voor de ingreep. Lees de mogelijkheden!

Je gaat verbouwen

Mooier wonen? Betaal het van je energierekening!
Moeten je kozijnen nodig geverfd worden? Ga je aan de slag met slaapkamers op zolder? Dan is dit hét moment om dit te combineren met maatregelen voor energiebesparing. Niet alleen ben je voordeliger uit, je kunt door slim te combineren ook gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Meer weten? Lees het artikel!

Slim betalen als woningeigenaar

Financieringsmogelijkheden en subsidies op een rij
Voor huiseigenaren zijn er gunstige financieringsregelingen en subsidies. Zo kun je kiezen voor een energiebespaarlening of financiering via de hypoheek. In veel gevallen zijn de lasten van de lening lager dan de besparing per maand. Daarnaast zijn er nog subsidies op onder andere installaties. Meer weten? Ontdek het direct in het overzicht.

Je huis verduurzamen ingewikkeld? Niet met Reimarkt! Je kunt vrijblijvend online je pakket samenstellen en krijgt direct inzicht in de kosten en besparingen voor jouw huis. Ga je met ons aan de slag? Dan doe je dat samen met een van onze adviseurs.