Vragen? Bel ons tussen 09:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Hybride warmtepomp inclusief ketel Combineer een nieuwe cv met een warmtepomp

Hybride warmtepomp inclusief CV-ketel (Daikin Intergas 8kW COP 4,45)
Hybride warmtepomp inclusief CV-ketel (Daikin Intergas 8kW COP 4,45)
×

Vergelijkbare producten

€ 6950

voor prijs en besparing op maat

Merk en type Daikin Intergas
Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect
Uitvoeringstijd 1 dag(en)

Productbeschrijving

Als je woning is geïsoleerd, dan is de hybride warmtepomp een logische vervolgstap om minder gas te verbruiken. Deze variant, met cv-ketel, is de ideale oplossing als je cv (bijna) aan vervanging toe is. Je hoeft niks aan je huis te veranderen, maar gaat wel 40% minder gas verbruiken. Nu is hét moment om deze stap te maken, je krijgt een deel van de kosten terug via de tijdelijke subsidieregeling: de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE).

Specificaties

Technische kwaliteit 8 kW - COP 4,45
Bouwtijd 1 dagen
Merk Daikin Intergas
Afmeting binnen 90 x 45 x 40 / buiten 73,5 x 83,2 x 30,7 cm

Wat zit in de prijs?

Wij vervangen je cv-ketel door een nieuwe cv-ketel met warmtepomp. In de prijs zitten de montage, installatie en de materiaalkosten. Hieronder vallen ook een nieuw expansievat met ventiel, een vul- en/of aftapkraan, leidingen en de buitenunit. Je krijgt van ons uitleg over de warmtepomp, de bediening en de klokthermostaat. Alles is later nog na te lezen in de handleiding. En na afloop van de werkzaamheden ruimen we alles natuurlijk netjes op.

Opwekken en isoleren

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 57,11 p/m
  • Zonnepanelen 3.240,00
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Maximaal besparen

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 62,96 p/m
  • Dakisolatie 4.950,00
  • Zonnepanelen 3.240,00
  • Muurisolatie 792,00

Ontdek in slechts 3 stappen wat een slim pakket is voor jouw huis en situatie!

Ontvang een gratis adviesrapport met kosten en besparingen in je mail

Waarom is deze warmtepomp de beste keuze?

Ernst legt het uit

Als je cv-ketel bijna aan vervanging toe is, dan is deze hybride warmtepomp inclusief cv-ketel een goede optie. Dit systeem is net zo groot als je huidige cv-ketel, waardoor hij op dezelfde plek past. En de hybride is voor bijna alle woningen geschikt, zonder dat je grote aanpassingen aan de woning moet doen. Je hoeft bijvoorbeeld geen vloerverwarming te hebben voor een hybride warmtepomp.

Alle Warmtepompen

Hybride warmtepomp inclusief ketel

Combineer een nieuwe cv met een warmtepomp

Met dit verwarmingssysteem bespaar je gas en ben je klaar voor de toekomst. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 6950

Hybride warmtepomp voor bestaande ketel

Ook geschikt voor stadsverwarming

Deze warmtepomp is een slimme keuze als je cv nog lang niet aan vervanging toe is. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 4995

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Je kunt bij instellen van deze warmtepomp instellen op ecologisch of voordelig. Met ecologisch gaat het systeem zoveel mogelijk de CO2 uitstoot verminderen. En bij zo voordelig mogelijk, ga je zoveel mogelijk besparen op je energierekening. Bij voordelig switch je iets sneller over op cv. Maar als je zonnepanelen hebt, dan is ecologisch vaak ook het voordeligst. De hoogte van de energiebesparing is afhankelijk van de hoeveelheid gas die je nu verbruikt, hoe goed je huis geïsoleerd is en of je vloerverwarming hebt. Gemiddeld bespaar je ongeveer 40% op je gasverbruik met een hybride warmtepomp. Als je een warmtepomp combineert met zonnepanelen, dan wordt de som een stuk gunstiger. Je kunt dan een besparing van 40% op je totale energielasten per jaar halen.

De Investeringssubsidie voor Duurzame Energie (ISDE) is een landelijke subsidieregeling voor warmtepompen. Je krijgt na de aanschaf een deel van de kosten terug. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type warmtepomp. Op deze hybride warmtepomp met cv, de Dainkin Intergas met hr-ketel, krijg je in 2018 €1.900 subsidie, dan kom je op een prijs van iets boven de €5.000.

Wij hebben voor een systeem gekozen dat één geheel is. De cv helpt de warmtepomp als het vijf graden of lager buiten is. Dat doen we met een natuurkundig systeem, als het water sneller door je installatie gaat heeft het minder tijd om warmte af te geven. Dus als het kouder wordt gaat de stroomsnelheid omhoog, de warmtepomp capaciteit omlaag en de cv-ketel stookt bij. Wordt het nog kouder? Dan gaat de warmtepomp steeds minder doen en de ketel steeds meer.

Deze warmtepomp met cv is net zo groot als je bestaande cv. Dat is makkelijk, want dat betekent dat hij op de plek van je oude ketel past. En dit systeem kan de installateur snel plaatsen. En mocht dat nodig zijn, dan kunnen we de buitenunit van de warmtepomp later installeren. Bijvoorbeeld als het vriest, dan kan de buitenunit nog niet geplaatst. Maar we willen voorkomen dat jij zonder ketel zit. Dan kun je met dit systeem al wel stoken op de nieuwe cv. En gaan we als het stopt met vriezen de warmtepomp installeren. Daarna kun je het volledige systeem gebruiken en zit je nooit in de kou.