Onze Formule

Voor particulieren, huurders en Vereniging van Eigenaren

Je huis verduurzamen ingewikkeld?
Je wil comfortabel en duurzaam wonen en geld overhouden voor leuke dingen. Je denkt erover om je huis te verduurzamen, want Nederland gaat in de komende jaren van het gas af. Maar zodra je je gaat verdiepen, stuit je op een veelvuldigheid aan vragen: Welke maatregelen zijn slim in jouw situatie? Hoe weet je zeker dat die maatregelen aansluiten op de toekomstplannen voor jouw wijk? Welke producten en materialen zijn duurzaam en van goede kwaliteit? Wat zijn geschikte partijen? Hoeveel gaat het kosten en hoeveel levert het op? Hoe kun je je verduurzaming slim financieren? Welke subsidiemogelijkheden zijn er en hoe vraag je die aan? Wat kun je eigenlijk als huurder of als appartementseigenaar? En wat is het beste moment om aan de slag te gaan?

Of je nu een particuliere eigenaar, huurder of onderdeel van een Vereniging van Eigenaren bent, het verduurzamen van je huis kan een hele opgave zijn. Is dit herkenbaar? Dan is Reimarkt de partij voor jou!

Reimarkt maakt het verduurzamen van je huis makkelijk en mogelijk!
Bij Reimarkt geniet je in slechts drie stappen van een comfortabel en duurzaam huis:

  1. Ontdek wat er kan – Ontdek met de Quickscan direct online wat slim is voor jouw situatie en krijg inzicht in kosten besparingen. Op onze productpagina’s en in de artikelen vind je het antwoord op al je vragen.
  2. Kies wat je wil - Stel op basis van je budget en woonwensen vrijblijvend je pakket samen en weet waar je aan toe bent. Wat je ook kiest, bij ons ben je zeker van duurzame producten, geschikt voor financiering en subsidies en dat je keuze aansluit op de toekomstplannen voor jouw wijk.
  3. Samen maken we het af - Kies je ervoor om met ons aan de slag te gaan? Dan realiseer je deze wensen samen met een van onze adviseurs. Die zet samen met jou de puntjes op de i, helpt je met subsidies en financiering en zorgt voor een goede uitvoering.

Reimarkt voor woningeigenaren
Ga je een huis kopen of ben je verknocht aan je huis? Denk je aan een verbouwing of groot onderhoud? Wat slim is voor jou, hangt af van deze plannen. Wij hebben de mogelijkheden hier voor je op een rij gezet.

Reimarkt voor Vereniging van Eigenaren
Ben je appartementseigenaar of zit je in het bestuur van een Vereniging van Eigenaren? Reimarkt heeft voor je op een rij gezet waar je begint en hoe je dit proces zo efficiënt mogelijk kunt doorlopen. Lees hier wat je kunt doen.

Reimarkt voor huurders
Ben je huurder bij een woningcorporatie? Reimarkt werkt veel samen met woningcorporaties om ook voor jou comfortabel en duurzaam wonen makkelijk en mogelijk te maken. Ontdek hier of we al samenwerken met jouw woningcorporatie.