Vragen? Bel ons tussen 09:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Mijn Woningplan

In drie stappen een woningplan op maat!

Vanaf 1 oktober 2020 zijn lange offertetrajecten verleden tijd want vanaf die datum lanceert Reimarkt samen met Energieloket Zoetermeer en Energieloket Groningen de website 'Mijn Woningplan'.

Via Mijn Woningplan kun je gemakkelijk zien wat de investeringskosten zijn en welke lokale bedrijven de verduurzamings-plannen aan jouw woning kunnen uitvoeren. Op basis van een digitale woningscan wordt er een pakket samengesteld waarin kosten, besparingen en subsidies meteen zichtbaar zijn en kun je direct bedrijven selecteren voor een offerte en een opname.

Mijn Woningplan

Hoe werkt het?

Je doet eerst een scan van je woning. Dit kost één minuut en is geheel vrijblijvend, onafhankelijk en gratis. De scan zorgt voor een persoonlijk overzicht met slimme maatregelen voor isoleren, opwekken en duurzaam verwarmen. Denk hierbij aan isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Op basis hiervan wordt er een pakket samengesteld waarin kosten, besparingen en subsidies direct inzichtelijk zijn. Aanbieders kunnen direct worden geselecteerd worden voor een opname en offerte. Dit kan op basis van richtprijs, uitvoeringstermijn en hoeveel producten de aanbieder kan leveren. 

Ga naar Mijn Woningplan Groningen

 

Ga naar Mijn Woningplan Zoetermeer

Vragen over Mijn Woningplan?

Bel de klantenservice

Groningen:  050 205 04 35

Zoetermeer: 085 018 52 33