Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Mijn Pakket vrijblijvend en op maat voor jou

In Mijn Pakket stel jij je eigen pakket samen voor je huis. Ontvang binnen 3 dagen een vrijblijvende offerte op maat.

Dit is jouw pakket

Totaalbedrag

-

Besparing

-

Leenbedrag

-

CO2 besparing

-

Subsidie

-

BTW-teruggave

-

Je hebt nog geen producten geselecteerd

Ontdek in slechts 3 stappen wat een slim pakket is voor jouw huis en situatie!

Ontvang een gratis adviesrapport met kosten en besparingen in je mail

"Binnen drie werkdagen neem ik, of neemt een van mijn collega's, vrijblijvend contact met je op om jouw pakket met je te bespreken."

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Spouwmuurisolatie is een van de meest goedkope maatregelen om je huis duurzamer te maken, je energieverbruik te verlagen en je wooncomfort te verhogen. Je ziet op deze pagina wat het ongeveer kost voor een gemiddelde tussenwoning. Je doet het natuurlijk niet voor het geld, maar toch is het fijn dat je dit snel terugverdient. Ter vergelijking, het rendement van spouwmuurisolatie is gelijk aan 12% rente op je spaarrekening. En nu de gasprijzen stijgen is het des te interessanter om je gasverbruik te verlagen met isolerende maatregelen.

Er is nu een landelijke subsidieregeling voor muurisolatie: de subsidieregeling energiebesparing eigen huis. Je komt hiervoor in aanmerking als je deze combineert met een of meer andere isolatiemaatregelen. Maar ook zonder subsidie is het een aantrekkelijke maatregel omdat de kosten relatief laag zijn. Je gevel aan de binnen- of buitenzijde isoleren is wel een kostbare ingreep. Gelukkig is er de Energiebespaarlening waarmee je tegen een voordelig rentepercentage geld kunt lenen voor duurzame woningverbeteringen. Wij garanderen dat de isolatiematerialen die wij bieden voldoen aan de eisen van de Energiebespaarlening. De eisen voor spouwmuurisolatie zijn lager dan voor gevelisolatie binnen- en buitenzijde. Dat komt doordat je met die laatste een betere isolatiewaarde kunt halen dan met spouwmuurisolatie. En we helpen we je met het aanvragen van de lening.

Spouwmuurisolatie is de meest simpele isolatiemaatregel voor je buitenmuur. De meeste naoorlogse huizen hebben een spouwmuur. Dat betekent dat er een ruimte zit tussen de buitengevel en de binnenmuur. Die ruimte vullen we met EPS korrels, dat is een niet giftig materiaal en recyclebaar. EPS korrels hebben bovendien een hoge isolatiewaarde, daardoor blijft de warmte binnen en je huis aangenaam. En dat levert je geld op, het rendement van spouwmuurisolatie is te vergelijken met een rente van 12% op je spaarrekening. Dat komt door de lage kosten en hoge energiebesparing.

Dit zit in jouw pakket

Totaal

Jouw gegevens

Vul hier je voornaam in.
Vul hier je achternaam in.
Om de gegevens te kunnen verwerken hebben we een geldig e-mailadres nodig.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul hier je straatnaam in.
Vul hier je huisnummer in.
Vul hier je woonplaats in.
Vul hier je postcode in.
Terug

Naar gegevens controleren

"Op basis van je adres, kan ik je beter adviseren in de keuze voor een slim pakket."

Dit zit in jouw pakket

Totaal

Nee

Jouw gegevens

U dient akkoord te gaan met de voorwaarden.
Terug

Binnen 3 dagen nemen we contact met je op

"Met het versturen van je aanvraag, ontvang je het pakketoverzicht direct in je mail."

Bedankt voor je aanvraag!

"Je krijgt een bevestiging van je aanvraag in de mail. Niet gekregen? Controleer ook je spambox. Het kan zijn dat die daar terecht is gekomen."