Uitvoering en installatie

Wat je kunt verwachten tijdens de uitvoering

 1. Nadat wij de laatste check van jouw huis hebben gedaan
  1. blijkt dat het door jou gewenste pakket door ons kan worden uitgevoerd.
  2. blijkt dat het door jou gewenste pakket niet (volledig) door ons kan worden uitgevoerd en geef jij ons opdracht jouw pakket aan te passen. Wij zorgen ervoor dat jij jouw aangepaste pakket binnen vijf werkdagen ontvangt
  3. blijkt dat het door jou gewenste pakket niet (volledig) door ons kan worden uitgevoerd en zie jij af van verdere uitvoering
    
 2. Wij plannen de uitvoering met jou in
  Binnen drie werkdagen na de check bij jou thuis nemen wij contact met je op om de uitvoering in te plannen.
   
 3. We vragen jou om een aanbetaling te doen (alleen als het bedrag van jouw pakket € 2000,- of hoger is)
  Voordat wij met de uitvoering of installatie beginnen, moeten wij de benodigde materialen bestellen. Als het bedrag van jouw pakket hoger is dan € 2000,-, sturen wij je voorafgaand aan de uitvoering of installatie een verzoek voor een aanbetaling van 50%. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, kunnen we aan de slag!
   
 4. We gaan aan de slag!
  Veel bewoners zien op tegen de uitvoering en/of installatie, omdat zij bang zijn dat er iets misgaat of dat het veel troep oplevert. Gelukkig zijn wij er om dit te voorkomen. 
   
 5. Wij lopen met jou door je huis heen voor een laatste controle
  De meeste bewoners weten niet waar zij op moeten letten als zij er zeker van willen zijn dat de uitvoering goed heeft plaatsgevonden. Wij wel! Zodra de uitvoering of installatie achter de rug is, lopen wij jouw huis met je door om er zeker van te zijn dat alles naar tevredenheid is opgeleverd. Als je nog niet helemaal tevreden bent, zorgen wij dat dit binnen vijf werkdagen alsnog het geval is.