Een pakket samenstellen

De stappen naar een slimme oplossing voor jouw huis

 1. De Quickscan: ontdek wat er kan in jouw huis
  Wij hebben de Quickscan voor je ontwikkeld. Daarmee weet jij binnen een paar minuten wat jij kunt doen aan jouw huis en wat dit je kost en oplevert. Doe hier de Quickscan!
   
 2. Mijn Pakket: kies wat je wil
  Zodra je weet wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis en hebt gekozen wat je wil, kun je zelf je pakket samenstellen via Mijn Pakket. Hier vind je de producten die jij hebt geslecteerd. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met je op om de mogelijkheden en wensen met jou door te nemen.
   
 3. Maak het af met jouw adviseur
  Binnen twee weken na het adviesgesprek met onze adviseur, sturen wij jouw pakket toe. Als wij jou hebben gevraagd om ons aanvullende informatie over jouw huis of woonsituatie toe te sturen, ontvang jij binnen twee weken nadat wij dit ontvangen hebben jouw pakket.
   
 4. Wij komen bij jou langs voor een check van jouw huis
  Voordat wij de door jou gewenste maatregelen uitvoeren, willen wij natuurlijk 100% zeker weten dat deze maatregelen ook technisch perfect passen bij jouw huis. Daarom komen wij, wanneer jouw pakket naar wens is en jij het aanbod hebt ondertekend, altijd nog even bij je langs voordat we tot uitvoering overgaan. Binnen drie werkdagen nadat jij het aanbod ondertekend naar ons toe hebt gestuurd, nemen wij contact met je op om de check bij jou thuis in te plannen
  .
 5. Wij voeren de door jou gewenste maatregelen uit
  Wij komen op de afgesproken datum op het afgesproken tijdstip bij jou thuis om de door jou gewenste maatregelen uit te voeren. Wij houden ons aan de planning zoals we die met jou hebben afgesproken en gaan pas weg als jij tevreden bent.