Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Klantenservice Hoe kunnen wij je helpen?

  • Afspraak = afspraak
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • Bereikbaar op de manier die bij jou past

Kom met ons in contact

Service

Of staat je vraag hier misschien tussen?

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Voordat wij de door jouw gewenste maatregelen gaan uitvoeren, willen we natuurlijk 100% zeker weten dat deze maatregelen geschikte oplossingen zijn voor jouw huis. Daarom komen wij, wanneer jouw pakket naar wens is en jij het aanbod hebt ondertekend, altijd nog even bij je langs voordat we tot uitvoering overgaan.

De ISDE kun je aanvragen zodra je de factuur hebt betaald. Je krijgt van ons een betalingsbevestiging en hebt tot 6 maanden nadat de installatie is geplaatst de tijd om de aanvraag in te dienen.

De Energiebespaarlening kun je aanvragen zodra je de offerte van ons hebt ontvangen.

Voor het indienen van de btw-teruggave na de aanschaf van zonnepanelen heb je een half jaar de tijd. Dit half jaar gaat in op het moment dat je de betaling voor de zonnepanelen hebt gedaan. Vanaf dat moment kun je dan ook de aanvraag indienen.

Veel bewoners zien op tegen de uitvoering en/of installatie, omdat zij bang zijn dat er iets misgaat of dat het veel troep oplevert. Gelukkig zijn wij er om dit te voorkomen. Wij hebben de belangrijkste punten waar je voor en tijdens de uitvoering op moet letten hier voor je op een rij gezet. Gaat er iets niet goed? Laat het ons weten, wij zorgen dat het geregeld wordt!