Vragen over energiebesparing in de Wolkammerstraat

Veelgestelde vragen op een rij
2 minuten

Woon jij in de Wolkammerstraat in Haaksbergen? In samenwerking met Domijn gaan wij je helpen met het duurzaam verbeteren van je huis. Je hebt hier vast vragen bij. In onze folder hebben we de vragen beantwoord, je vraagt de folder aan via het formulier onderaan deze pagina.

"Vraag onderaan deze pagina de informatiefolder aan met alle veelgestelde vragen."

Hoe lang duurt de verduurzaming? Wanneer gaan beginnen jullie met verduurzamen? Wat zijn de kosten voor de verduurzaming? Wat is complexmatig verduurzamen?

Zijn deze vragen herkenbaar? In de informatiefolder geven we antwoord op je vragen. Je weet na het lezen gelijk wat je kunt verwachten en wat het je oplevert. Je kunt de informatiefolder gratis en vrijblijvend onderaan deze pagina aanvragen. Heb je na het lezen nog vragen? Of wil je de folder liever gedrukt per post ontvangen? Neem dan contact met ons op, je kunt ons bellen op het speciale projectnummer: 06 – 29 83 10 15. 

"Het kost jou als bewoner niks, het levert je alleen maar geld op."

Vraag hieronder de folder aan door het formulier in te vullen. De informatiefolder komt dan direct naar je toe. Mocht je meer willen weten, we hebben hier ook wat informatie voor je op een rij gezet.