Tulpstraat gaat verduurzamen

Samen aan de slag voor een gezond, comfortabel en energiezuinig huis
5 minuten

Woon jij in de Tulpstraat? Goed nieuws, je kunt jouw huis verduurzamen! Een tijd geleden heb je van woningcorporatie Domijn een brief ontvangen over het complexmatig verduurzamen van jouw woning. Door deze verduurzamende maatregelen wordt het in jouw huis een stuk aangenamer en comfortabeler en ga je besparen op je energierekening. Wil je meer weten? Lees snel dit artikel.

"Maak snel een afspraak!"

Wat gaat er gebeuren? 

Wij (Reimarkt) werken al bijna vijf jaar met Domijn samen om de huurwoningen duurzaam te verbeteren. Wij hebben een pakket duurzame maatregelen samengesteld dat het beste past bij jouw huis. Dat bestaat uit spouwmuur- en vloerisolatie, dubbel glas (HR++), een geïsoleerde achter- of balkondeur en maatregelen voor goede ventilatie.

Comfortabel en gezond wonen
Door te isoleren reken je af met kou en vocht in huis. Spouwmuurisolatie vormt een beschermende laag die ervoor zorgt dat het in de winter lekker warm is. De vloerisolatie voorkomt dat vochtige en koude lucht je huis in trekt via de vloer. Ook het vervangen van glas door HR++ glas levert een voelbaar verschil op. Dat glas isoleert in de winter beter dan gewoon dubbel glas, en voorkomt in de zomer dat het heel heet wordt. Isolatie combineren we altijd met ventilatie voor gezonde lucht in huis. 

Verduurzamen door middel van de complexmatige aanpak 
Een complexmatige aanpak wil zeggen dat alle gelijksoortige huistypen binnen een wijk in één keer worden verduurzaamt. Door een wijk in zijn geheel te verduurzamen en materialen en andere benodigde middelen in een keer in te kopen kunnen de kosten laag gehouden worden. En daar pluk jij de vruchten van. Verduurzamen heeft veel voordelen! Zo is het met isolatie bijvoorbeeld in de winter minder koud en met dubbel glas zorg je er voor dat het binnen het gehele jaar door een stuk aangenamer is. Hierdoor woon je niet alleen comfortabeler, maar bespaar je ook nog eens op je energierekening. Elke maand opnieuw! 

Wat kost het
Woningcorporatie Domijn biedt aan de verduurzaming van jouw woning volledig te bekostigen. Mee doen aan dit verduurzamingstraject kost jou dus in feite niets.
Sterker nog, wanneer je verduurzaamt verhoog je niet alleen je wooncomfort, je bespaart ook nog eens op je energierekening.

"Plan nu een technische opname in! Bel 053 - 850 60 90"

Wat moet je doen? 

Wil je graag mee doen met de verduurzaming? Neem dan contact met ons op zodat we samen een technische opname kunnen inplannen. Heb je, na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Ook dan kun je per telefoon of per e-mail contact met ons opnemen. Wij kunnen je vragen vaak snel beantwoorden. 

Neem contact met ons op door te bellen naar 053 - 850 60 90. Ook ben je van harte welkom in onze winkel (elke werkdag geopend van 09:00 tot 12:00 uur).