Spinnersweg en Ariensstraat gaan verduurzamen

Samen aan de slag voor een gezond, comfortabel en energiezuinig huis
5 minuten

Woon jij in de Spinnersweg of Ariƫnsstraat? Dan heb je onlangs bericht gehad van woningcorporatie Domijn over het duurzaam verbeteren van je huis. Je krijgt de kans om jouw huis comfortabeler te laten maken en jouw energierekening te verlagen. En niet alleen jouw huis, maar ook die van de buren. Hoe? Dat lees je op deze pagina.

"Geef je op voor de bijeenkomst voor meer informatie"

Wat gaat er gebeuren? 

Wij (Reimarkt) werken al bijna vijf jaar met Domijn samen om de huurwoningen duurzaam te verbeteren. Wij hebben een pakket duurzame maatregelen samengesteld dat het beste past bij jouw huis. Dat bestaat uit spouwmuur- en vloerisolatie, dubbel glas (HR++), een nieuwe voor- en achterdeur en maatregelen voor goede ventilatie. En dat alles kost jou helemaal niks, Domijn betaalt de investering. 

Comfortabel en gezond wonen

Door te isoleren reken je af met kou en vocht in huis. Spouwmuurisolatie vormt een beschermende laag die ervoor zorgt dat het in de winter lekker warm is. De vloerisolatie voorkomt dat vochtige en koude lucht je huis in trekt via de vloer. Ook het vervangen van glas door HR++ glas levert een voelbaar verschil op. Dat glas isoleert in de winter beter dan gewoon dubbel glas, en voorkomt in de zomer dat het heel heet wordt. Isolatie combineren we altijd met ventilatie voor gezonde lucht in huis. 

Veilig wonen 

We vervangen ook je voor- en achterdeur door een nieuwe, geïsoleerde deur. Heb je nu last van tocht in de gang? Daar heb je met deze nieuwe deur geen last meer van. De deuren hebben ook een ander voordeel. Je krijgt op drie punten sloten die voldoen aan het politiekeurmerk, dat geeft een veilig gevoel. Bij het vervangen van de ramen die open kunnen, vervangen we ook scharnieren en sloten. Dus ook je ramen zijn goed beschermd tegen inbrekers. 

"Kom naar de bijeenkomst op 23 mei tussen 16:00 en 18:30 bij Trefhuus in Overdinkel"

Wat moet je daarvoor doen? 

Geef je op voor de bijeenkomst op 23 mei tussen 16:00 en 18:30 bij Trefhuus in overdinkel. Hier kan je de bijgevoegde brochure getekend weer bij ons inleveren. Heb je nog vragen? Dan leggen we je graag uit wat er in je huis gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Ook geven we antwoord op al je vragen. Je kan je opgeven door onderstaand formulier in te vullen.

Er is om 16:15 en om 17:45 een presentatie over het pakket! 

Kan je niet op 23 mei langskomen? Dan ben je welkom in onze winkel. Ook kan je een afspraak bij je thuis maken met onze adviseur. Bel hiervoor naar 06 29831015