Energiebesparing met de Olivier van Noortstraat

Samen aan de slag voor een gezond, comfortabel en energiezuinig huis
5 minuten

Woon jij in de Noortstraat? Dan heb je onlangs bericht gehad van woningcorporatie Domijn over het duurzaam verbeteren van je huis. Je krijgt de kans om jouw huis comfortabeler te laten maken en jouw energierekening te verlagen. En niet alleen jouw huis, maar ook die van de buren. Hoe? Dat lees je op deze pagina. 

"Maak een afspraak voor meer informatie"

Wat gaat er gebeuren? 

Wij (Reimarkt) werken al bijna vijf jaar met Domijn samen om de huurwoningen duurzaam te verbeteren. Wij hebben een pakket duurzame maatregelen samengesteld dat het beste past bij jouw huis. Dat bestaat uit spouwmuur- en vloerisolatie, dubbel glas (HR++), een nieuwe voor- en achterdeur en maatregelen voor goede ventilatie. En dat alles kost jou helemaal niks, Domijn betaalt de investering. 

Comfortabel en gezond wonen

Door te isoleren reken je af met kou en vocht in huis. Spouwmuurisolatie vormt een beschermende laag die ervoor zorgt dat het in de winter lekker warm is. De vloerisolatie voorkomt dat vochtige en koude lucht je huis in trekt via de vloer. Ook het vervangen van glas door HR++ glas levert een voelbaar verschil op. Dat glas isoleert in de winter beter dan gewoon dubbel glas, en voorkomt in de zomer dat het heel heet wordt. Isolatie combineren we altijd met ventilatie voor gezonde lucht in huis. 

Veilig wonen 

We vervangen ook je voor- en achterdeur door een nieuwe, isolerende deur. Heb je nu last van tocht in de gang? Daar heb je met deze nieuwe deur geen last meer van. De deuren hebben ook een ander voordeel. Je krijgt op drie punten sloten die voldoen aan het politiekeurmerk, dat geeft een veilig gevoel. Bij het vervangen van de ramen die open kunnen, vervangen we ook scharnieren en sloten. Dus ook je ramen zijn goed beschermd tegen inbrekers. 

"Je krijgt een gezonde, comfortabele woning. Zonder dat het jou iets kost."

Wat moet je daarvoor doen? 

Maak nu alvast een afspraak want dan komen wij bij je langs om jouw woning na te lopen. We leggen je uit wat er in je huis gaat gebeuren, wat je kunt verwachten en wat de planning ongeveer is. Ook geven we antwoord op al je vragen. Maak een afspraak door het formulier hieronder in te vullen. Dan nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op om het huisbezoek in te plannen. Wanneer de verduurzaming voor jou zeer ongelegen komt, kun je dit aangeven!

Maak hieronder een afspraak door het formulier in te vullen.