Maatregelen coronavirus | Welke maatregelen neemt Reimarkt

Welke maatregelen neemt Reimarkt
8 minuten

Het kan je niet ontgaan zijn; door het hele land zijn er maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Ook wij volgen het advies dat het RIVM heeft opgesteld. Welke maatregelen wij nemen lees je hier.

"Welke maatregelen neemt Reimarkt"

Maatregelen in verband met het coronavirus

Het kan je niet ontgaan zijn; in de afgelopen tijd zijn er door het hele land maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Ook wij volgen het advies dat het RIVM heeft opgesteld.
Dit heeft een aantal gevolgen, namelijk:

 1. Onze winkel in Enschede is tijdelijk gesloten en wij werken zoveel mogelijk vanuit huis.
   
 2. Alle evenementen zijn afgelast.
   
 3. Alle adviesgesprekken worden telefonisch uitgevoerd of op een later tijdstip opnieuw ingepland. Hiervoor nemen wij, wanneer er meer duidelijkheid is, contact met je op. 
   
 4. Heb je een afspraak met de aannemer?
  Wij werken met diverse aannemers die elk hun eigen maatregelen hanteren. Bij fysieke afspraken, zoals technische opnames en de uitvoering, wordt er contactloos gewerkt. Hoe dit in zijn werk gaat zal de aannemer duidelijk vooraf met je bespreken. Wanneer de aannemer besluit dat afspraken of huisbezoeken niet door zullen gaan zullen zij contact met je opnemen. 

"Ook in tijden van corona zijn wij goed bereikbaar"

We blijven bereikbaar!
We willen je graag zo goed en snel mogelijk helpen. Daarom blijven we gewoon per telefoon of e-mail bereikbaar. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Algemeen
Telefoon: 085 018 52 33
E-mail: klantenservice@reimarkt.nl

Enschede
Telefoon: 053 850 60 90
E-mail: enschede@reimarkt.nl  

Hoe nu verder
We houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus goed in de gaten en proberen hierop te anticiperen. Echter veranderen de maatregelen die worden gesteld vanuit het kabinet en de RIVM razendsnel en kan het dus zijn dat het een en ander veranderd gaat worden. Wanneer er veranderingen doorgevoerd worden of wanneer er meer/ander nieuws bekend is, zullen we je hier zo snel mogelijk over informeren.

Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul het onderstaade contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.