Maatregelen coronavirus | Welke maatregelen neemt Reimarkt

Welke maatregelen neemt Reimarkt
8 minuten

Het kan je niet ontgaan zijn; er worden door het hele land maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Ook wij zullen het advies dat het RIVM heeft opgesteld handhaven. Welke maatregelen wij nemen lees je hier.

"Welke maatregelen neemt Reimarkt"

Maatregelen in verband met het coronavirus

Het kan je niet ontgaan zijn; er worden door het hele land maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Ook wij zullen het advies dat het RIVM heeft opgesteld handhaven.
Dit heeft een aantal gevolgen, namelijk:

 1. Reimarkt Enschede sluit tijdelijk de winkel en er zal vanuit huis verder gewerkt worden.
   
 2. Alle evenementen worden afgelast.
   
 3. Alle adviesgesprekken worden opnieuw ingepland. Dit geldt voor alle afspraken tot en met 6 april. Adviesgesprekken na die datum gaan voor nu nog gewoon door. De afspraken die verzet gaan worden zullen op een later tijdstip opnieuw worden ingepland of worden, indien mogelijk, op afstand worden uitgevoerd. Hiervoor nemen wij, wanneer er meer duidelijkheid is, contact met je op. 
   
 4. He je een afspraak met de aannemer?
  Wij werken met diverse aannemers die elk hun eigen maatregelen hanteren. Wanneer de aannemer besluit dat afspraken of huisbezoeken niet door zullen gaan zullen zij contact met je opnemen.

"Tot nadere orde: alle afspraken en evenementen worden afgezegd."

We blijven bereikbaar!
We willen je graag zo goed en snel mogelijk helpen. Daarom blijven we gewoon per telefoon of e-mail bereikbaar. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Algemeen
Telefoon: 085 018 52 33
E-mail klantenservice@reimarkt.nl

Enschede
Telefoon: 053 850 60 90
E-mail: enschede@reimarkt.nl  

Hoe nu verder
We houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus goed in de gaten en proberen hierop te anticiperen. Echter veranderen de maatregelen die worden gesteld vanuit het kabinet en de RIVM razendsnel en kan het dus zijn dat het een en ander veranderd gaat worden. Wanneer er veranderingen doorgevoerd worden of wanneer er meer/ander nieuws bekend is, zullen we je hier zo snel mogelijk over informeren.

Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul het onderstaade contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.