Makkelijk energie besparen doe je nu

Welkom op onze nieuwe website

Wil jij jouw huis isoleren? Is jouw cv-ketel bijna aan vervanging toe? Ben je aan het twijfelen over zonnepanelen? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen en vind je het lastig om de juiste keuzes te maken. Het kan anders! Je ontdekt op deze website snel wat de beste maatregelen zijn voor jouw huis en situatie. Kiezen wordt zo wel heel eenvoudig. De rest regelen wij voor jou!

"Kies energiebesparende maatregelen en voeg ze vrijblijvend toe aan jouw pakket voor een gesprek met de adviseur."

In drie stappen energie besparen 

Op deze vernieuwde website is het nu nog makkelijker om jouw huis te verduurzamen. Om dit te bereiken werken wij samen met gemeenten en woningcorporaties. Door kennis en gegevens over alle mogelijke woningentypen slim te combineren kunnen wij direct inzicht geven in welke maatregelen passen bij jouw huis en situatie. Op onze website krijg je gelijk te zien wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen, wat het kost en wat je gaat besparen. En je kunt deze energiebesparende maatregelen ook combineren voor nog meer comfort en een hogere energiebesparing. Je regelt zonnepanelen, dak- en muurisolatie, dubbel glas en nog veel meer energiebesparende maatregelen in drie simpele stappen: 

1. Ontdek wat er kan

Heb je nog geen idee wat jij kunt doen om jouw huis te verduurzamen? Of wil je eerst een overzicht van alle mogelijke energiebesparende maatregelen, die passen bij jouw huis en situatie? Doe dan onze online Quickscan. Je beantwoordt een paar simpele vragen over jouw huis en krijgt daarna alle mogelijke maatregelen op een rij, met prijs en besparing. We raden je aan om het rapport aan te vragen, dan krijg je meer informatie en het rapport helpt je bij de volgende stap.

2. Kies wat je wil

Na het doen van de Quickscan weet je wat je kunt aanpakken in huis. Voor meer informatie kun je direct naar dak-, muur-, vloerisolatie, zonnepanelen, warmtepompen of glas. Daar lees je alles over de voordelen en specificaties, zoals materialen en technieken. Je hebt nu alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Voeg de producten die je wilt laten uitvoeren toe aan jouw persoonlijke pakket of kies voor een standaard pakket. Je zit dan nog nergens aan vast. 

3. Samen maken we het compleet 

Als jij een pakket hebt samengesteld, volgt er een gesprek met de adviseur. Je kunt kiezen of je dit telefonisch doet of dat je langskomt in de dichtsbijzijnde winkel. Je bespreekt samen met de adviseur jouw pakket, wensen en woonsituatie. Samen maken jullie zo jouw persoonlijke pakket compleet. Ga je met ons aan de slag? Dan regelen wij de uitvoering voor je, met erkende bedrijven. We blijven jouw eerste aanspreekpunt en je krijgt van ons checklisten die je helpen om de uitvoering voor te bereiden en controleren. Op het moment dat er subsidie of financiering moet aangevraagd geven wij jou een seintje en sturen de informatie die je nodig hebt voor de aanvraag naar je toe. 

"Wij staan voor je klaar"

Hulp nodig? 
We nodigen je uit om onze website te verkennen. In de Kennisbank vind je informatie over subsidie en financiering, van het gas af en ervaringsverhalen van bewoners. Mis je informatie? Of heb je een vraag? Dan kun je het chatvenster rechtsonder openen en met ons in gesprek. Je kunt ons ook bellen of mailen. Onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder. 

Mis niks 
Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rond aardgasvrij wonen, energiebesparing, subsidies en acties bij jou in de buurt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door hieronder het formulier in te vullen. Selecteer de vestiging die het dichst bij jou in de buurt is, voor nieuws over jouw regio. Je krijgt van ons een maandelijkse nieuwsbrief. En wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kun je je altijd uitschrijven.