Bremstraat gaat verduurzamen

Samen aan de slag voor een gezond, comfortabel en energiezuinig huis
5 minuten

Woon jij in de Bremstraat? Goed nieuws, je kunt jouw huis verduurzamen! Een tijd geleden heb je van woningcorporatie Domijn een brief ontvangen over het complexmatig verduurzamen van jouw woning. Door deze verduurzamende maatregelen wordt het in jouw huis een stuk aangenamer en comfortabeler en ga je besparen op je energierekening. Wil je meer weten? Lees snel dit artikel.

"Geef je nu op voor de verduurzaming van jouw woning"

Wat gaat er gebeuren? 

Wij (Reimarkt) werken al bijna vijf jaar met Domijn samen om de huurwoningen duurzaam te verbeteren. Wij hebben een pakket duurzame maatregelen samengesteld dat het beste past bij jouw huis. Dat bestaat uit spouwmuur- en vloerisolatie, dubbel glas (HR++), een nieuwe voordeur en maatregelen voor goede ventilatie.

Comfortabel en gezond wonen
Door te isoleren reken je af met kou en vocht in huis. Spouwmuurisolatie vormt een beschermende laag die ervoor zorgt dat het in de winter lekker warm is. De vloerisolatie voorkomt dat vochtige en koude lucht je huis in trekt via de vloer. Ook het vervangen van glas door HR++ glas levert een voelbaar verschil op. Dat glas isoleert in de winter beter dan gewoon dubbel glas, en voorkomt in de zomer dat het heel heet wordt. Isolatie combineren we altijd met ventilatie voor gezonde lucht in huis. 

Verduurzamen door middel van de complexmatige aanpak 
Een complexmatige aanpak wil zeggen dat alle gelijksoortige huistypen binnen een wijk in één keer worden verduurzaamt. Door een wijk in zijn geheel te verduurzamen en materialen en andere benodigde middelen in een keer in te kopen kunnen de kosten laag gehouden worden. En daar pluk jij de vruchten van. Verduurzamen heeft veel voordelen! Zo is het met isolatie bijvoorbeeld in de winter minder koud en met dubbel glas zorg je er voor dat het binnen het gehele jaar door een stuk aangenamer is. Hierdoor woon je niet alleen comfortabeler, maar bespaar je ook nog eens op je energierekening. Elke maand opnieuw! 

Wat kost het
Woningcorporatie Domijn biedt aan de verduurzaming van jouw woning volledig te bekostigen. Mee doen aan dit verduurzamingstraject kost jou dus in feite niets. Sterker nog, wanneer je verduurzaamt verhoog je niet alleen je wooncomfort, je bespaart ook nog eens op je energierekening.

"Kom 4 maart om 16:00 uur naar de bijeenkomst bij Reimarkt Enschede (Boulevard 1945 nr. 20)"

Wat moet je doen? 

Ben je enthousiast geworden over de verduurzaming en maar heb je nog vragen? Geef je dan op voor de informatiebijeenkomst op 4 maart om 16:00 uur bij ons in de winkel aan de Boulevard 1945 nr. 20 in Enschede. Tijdens deze bijeenkomst kun je vragen stellen en leggen we je uit wat er allemaal gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Je kan je opgeven door onderstaand formulier in te vullen. 

Kun je niet bij deze informatiebijeenkomst aanwezig zijn, maar wil jij ook duurzaam en comfortabel wonen? Stuur dan het keuzeblad van de voordeur retour in de antwoordenvelop die wij bij een eerder meegezonden brief hebben bijgevoegd. Ook kan het formulier digitaal opgestuurd worden naar enschede@reimarkt.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van de technische opname. Je kunt ons uiteraard ook zelf bellen voor het inplannen van deze technische opname. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 053 850 60 90.