Bijeenkomst: Start met Energie besparen, Dorp Zoetermeer

Ontdek wat slim is voor jouw huis en hoe je aan de slag kunt!
3 minuten

De gemeente organiseert i.s.m. DEZo en Reimarkt wijkbijeenkomsten “Start met energiebesparing”. Particuliere woningeigenaren krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per brief.
Op donderdag 27 februari is er een bijeenkomst voor de wijk Dorp.
Aanmelden kan via het invulformulier onderaan deze pagina.

"Meld je aan en ontdek wat slim is!"

Datum: donderdagavond 27 februari
Tijd: inloop vanaf 19.45 uur – start 20.00 uur – einde 21.30 uur
Locatie: Stadhuis (ingang Engelandlaan 502), Raadzaal

Invulling van de avond

Op deze avond gaat de gemeente je informeren over de energietransitie en wat dit betekent voor jou als particuliere woningeigenaar, krijg je uitleg over kleine en grote energiebesparende maatregelen en waar je terecht kunt voor verdere informatie over subsidies en financiering.
Daarnaast gaat De Energiecoöperatie Zoetermeer DEZo, uitleg geven over het project: “Stroom van de Zoetermeerse Zon”. Ook kun je tijdens deze bijeenkomst je laten inspireren door buurtbewoners die al begonnen zijn met besparing. 

"Er zijn veel redenen om te starten met energiebesparing!"

Positief geluid
Er zijn veel redenen om te starten met energiebesparing. Je bespaart geld door te starten met energiebesparende maatregelen. Het is gunstig voor je portemonnee, leidt tot minder CO-2 uitstoot en is beter voor het klimaat. Want deze CO-2 uitstoot zorgt ervoor dat de aarde te veel opwarmt.

Meer informatie
Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je graag meer weten over starten met energiebesparing? Dan kun je online de Quickscan invullen. Kijk dan op: https://reimarkt.nl/quickscan. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis adviesgesprek via: www.reimarkt.nl/klantenservice
Wil je informatie hebben over de projecten van DEZo? Dat kan via: https://dezo.eu/
Mocht je na afloop nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Hopelijk mogen wij je ontvangen op donderdagavond 27 februari.

Wil je erbij zijn?

Meld je dan aan voor de bijeenkomst via onderstaand formulier. Heb je een vraag of een onderwerp dat je in ieder geval aan bod wil laten komen?
Vul dit dan in het opmerkingenveld. Wij nemen dit mee ter voorbereiding voor de bijeenkomst.