Zonnepanelen 2019

Kies dit voorjaar voor zonnepanelen
2 minuten

Wil jij dit voorjaar zonnepanelen op je dak laten leggen? Twijfel je nog? Of wil je weten wat de beste keuze is en wat dat kost? Neem dan contact met ons op.

"Start ook met profiteren van de zon"

Wil jij geld verdienen aan de zon met zonnepanelen? Bij Reimarkt krijg je direct inzicht in de beste keuze voor jouw dak. Hoe werkt dat dan? Onze experts hebben zonnepanelen vergeleken op kwaliteit, rendement en prijs en daaruit de beste panelen geselecteerd. Natuurlijk is elk dak anders, dus hebben we verschillende zonnepanelen voor verschillende situaties. Interesse of heb je vragen? Bel ons, dan helpen wij je verder. Na afloop van het gesprek weet je welke zonnepanelen het beste bij jouw dak passen, wat de prijs is en hoeveel je ermee gaat verdienen. 

"Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 uur op 085 018 52 33 "

Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen, chatten met de klantenservice of je vraag mailen naar klantenservice@reimarkt.nl.  

Het intakegesprek is een vrijblijvend gesprek met onze klantenservice. Zij stellen je een aantal vragen over je huis en energieverbruik. We raden aan om de jaarafrekening van je energiebedrijf vooraf al even op te zoeken. Met die informatie kan de adviseur daarna een offerte op maat voor je maken. Deze offerte geeft je inzicht in wat je krijgt, wat dat kost en wat het gaat opleveren. Zo heb je alle informatie om een goede keuze te maken.

 

 

      “Het is een sport geworden om meer energie op te wekken dan we verbruiken. Het mooie weer van afgelopen zomer heeft zeker geholpen. Overdag hadden wij de vaatwasser, wasmachine en droger tegelijk aan en leverden de zonnepanelen meer stroom dan wij gebruikten.”

Tijs en Marja over hun zonnepanelen van Reimarkt 

 

 

Eerst meer informatie over zonnepanelen?

Je kunt veel informatie al op onze website vinden. Klik hieronder op jouw situatie voor de prijs, specificaties en uitleg. Vind je iets onduidelijk of mis je informatie? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via chat, mail of door te bellen naar 085 018 52 33. Je kunt op de pagina de zonnepanelen toevoegen aan je pakket. Geen zorgen, je zit dan nog nergens aan vast. Je beantwoordt dan wat vragen over jouw huis en energieverbruik, zodat we je direct goed kunnen helpen. De adviseur zal dan jouw mogelijkheden met je doornemen en berekenen hoeveel panelen passen bij jouw energieverbruik. 

Veelgestelde vragen, klik op de vraag om naar het antwoord te gaan.