Jannie en haar man waren klaar voor een geïsoleerde voordeur

Jannie en haar man zijn al een tijdje bezig met het verduurzaam van hun woning. Er liggen al zonnepanelen op het dak.
5 minuten

Samen met de adviseur van Reimarkt hebben Jannie en haar man naar de mogelijkheden gekeken voor het verduurzamen van hun woning.

"Jannie Blom met haar nieuwe geïsoleerde voordeur"

Ontmoeting
Jannie en haar man hebben Reimarkt leren kennen op een informatieavond van de Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer (DEZo) “We zijn al een tijd bezig met het duurzaam maken van onze woning. Bij Reimarkt zijn we langs geweest voor een gratis adviesgesprek, want we waren geïnteresseerd in een hybride warmtepomp en spouwmuurisolatie.”

Advies en ontzorgen
“Onze woning is in 1994 gebouwd. Je kan dan aannemen dat de spouwmuur goed geïsoleerd is. Het bijvullen van onze spouwmuur was dus niet nodig, het materiaal wat er nu in zit is nog goed genoeg. TonZon heeft de vloerisolatie bekeken en die was prima, de kruipruimte was droog.
Wij vinden dat Reimarkt een eerlijk en compleet advies geeft, onze woning werd helemaal nagelopen. De adviseur zag dat een nieuwe geïsoleerde voordeur een optie was. Onze voordeur knelde enorm en sloot niet goed, daar ergerde we ons aan.
We vonden het prettig dat we altijd dezelfde contactpersoon hadden bij Reimarkt. Adviseur Frank is een vriendelijke en enthousiaste jongeman, altijd bereikbaar en regelde alles voor ons tot en met de uitvoering.”

"Reimarkt geeft een eerlijk en compleet advies"

Geld besparen
Jannie en haar man kwamen naar de informatieavond omdat ze wilden starten met energiebesparing en de mogelijkheden van een warmtepomp gingen onderzoeken. “De meningen over de warmtepomp verschillen nogal en dat is best verwarrend. Indien we een hybride warmtepomp gingen aanschaffen, moesten we een grotere investering doen dan voor een nieuwe Cv installatie. We hebben daarom toch gekozen voor een nieuwe Cv-ketel. Samen met de zonnepanelen en onze nieuwe geïsoleerde voordeur besparen we al flink op onze energierekening.”

Installeren van de nieuwe voordeur
“De voordeur werd digitaal ingemeten en na een paar weken kon de deur geplaatst worden. Alles werd opgeruimd en de uitvoerders lieten onze woning netjes achter.
Toen bleek dat de deur een kleine beschadiging had, heeft Reimarkt dit meteen opgepakt en binnen 2 weken was het opgelost. We hebben nu een mooie, perfecte nieuwe voordeur waar we heel blij mee zijn!”

Een tevreden klant
“Wij hebben een prettige ervaring gehad met Reimarkt en komen in de toekomst zeker terug om vervolg maatregelen aan te schaffen. Ze geven een eerlijk advies, hebben veel kennis en de communicatie verliep goed.”