Inventarisatie inkoopactie 2020 Zoetermeer

Samen aan de slag in Zoetermeer? Geef jouw input voor een passende actie!
3 minuten

Tijdens de maandelijkse bewonersavonden merkt Reimarkt dat er behoefte is aan een collectieve actie. Om een passende actie te organiseren, zijn we benieuwd naar jouw input. Hiervoor heeft Reimarkt een enquête opgesteld. Het kost ongeveer drie minuten om deze in te vullen. Tot en met mei zal deze enquête open blijven om vervolgens de uitkomst en invulling van de actie terug te koppelen.

"Een inkoopactie kan veel tijd en uitzoekwerk schelen en levert vaak een aantrekkelijker prijs op."

Vul de enquête hier in


De enquête bevat enkele meerkeuze vragen over producten, bedrijven en wat je verwacht van de actie. Op basis hiervan kan Reimarkt een inkoopactie organiseren die zoveel mogelijk aansluit bij wat jij belangrijk vindt. Het invullen van de enquête kost ongeveer drie minuten. 

Wat is een inkoopactie?
Met een inkoopactie wordt de vraag van meerdere bewoners gebundeld en in één keer uitgevraagd bij aanbieders. Dit kan je veel tijd en uitzoekwerk schelen. Omdat het al snel om honderd woningen gaat en het proces efficiënt is, levert dit vaak aantrekkelijker prijzen op bij aanbieders. In Zoetermeer zal Reimarkt deze actie begeleiden en organiseren.

Gaat dit ook in Zoetermeer spelen?
Als er uit de enquête en bewonersavonden tot en met mei blijkt dat meer dan 200 huishoudens geïnteresseerd zijn in een collectieve actie, gaat Reimarkt dit samen met de gemeente Zoetermeer organiseren. In de enquête kun je aangeven of je op de hoogte wil blijven van de actie. Daarmee ontvang je in mei/juni een uitnodiging om mee te doen.
 

"Geef jouw input voor een inkoopactie in Zoetermeer door de enquĂȘte in te vullen."

Niet wachten op deze actie maar direct aan de slag?

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met je woning. Van geld dat nu elke maand verdwijnt aan de energierekening, kun je immers direct comfortabeler en duurzamer wonen. Met de Quickscan kun je eenvoudig ontdekken welke maatregelen slim zijn en wat deze opleveren. Ook zie je hoe je dit slim kunt betalen en welke subsidies er zijn. Heb je een specifieke woning of behoefte aan advies aan huis? Vraag dan een energiescan aan bij DEZo.