Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Reimarkt voor huurders Bij welke woningcorporatie huur jij?

Huur je een woning bij een woningcorporatie? Dan is Reimarkt er ook voor jou! Wij werken veel samen met woningcorporaties om ook jou van een comfortabele en duurzame woning te kunnen voorzien met lage woonlasten. Bij welke corporatie huur jij?

Ik ben huurder bij Domijn

Ontdek wat er mogelijk is voor jou.
Huur je een woning bij woningcorporatie Domijn in de regio van Enschede? Reimarkt en Domijn werken al geruime tijd samen om comfortabel en duurzaam wonen makkelijk en mogelijk te maken. Al ruim 1500 gezinnen hebben hiervoor gekozen. Nieuwsgierig wat er voor jou kan?

Ik ben huurder bij De Woonplaats

Ontdek wat er mogelijk is in jouw situatie
Huur je een woning bij De Woonplaats in de regio van Enschede? Voor een groot deel van de woningen hebben De Woonplaats en Reimarkt pakketten samengesteld voor optimaal comfort en verduurzaming. Wil je weten wat je voor jouw woning kunt kiezen?

Staat jouw woningcorporatie er niet tussen?

Ontdek hoe je toch aan de slag kunt!
Je hebt een huurhuis en wil graag je huis verduurzamen? Dat is slim, want dit zorgt ervoor dat je huis comfortabel is en dat je woonlasten laag zijn. Reimarkt werkt veel samen met woningcorporaties om te komen tot optimale pakketten voor iedereen. Staat jouw corporatie er niet tussen? Neem contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Last van tocht, vocht of koude voeten? Betaal je je blauw aan je energierekening? Ontdek dan wat je bij jouw woningcorporatie kunt doen om comfortabeler te wonen met lagere woonlasten. Je krijgt direct inzicht in kosten en besparingen voor jouw huis!