Vragen? Bel ons tussen 09:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Houten kozijnen Nieuwe kozijnen met HR++glas

Houten kozijn (type B, 600x1200mm)
Houten kozijn (type B, 600x1200mm)
×

Vergelijkbare producten

€ 1150

voor prijs en besparing op maat

Merk en type Verschillende merken
Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect
Uitvoeringstijd dag(en)

Productbeschrijving

Heb je nu enkel glas en wil je dit vervangen door HR++glas? Grote kans dat je dan ook je kozijnen moet vervangen. HR++glas is dikker waardoor het vaak niet in de oude kozijnen past. Maar dat is niet de enige reden om houten kozijnen te vervangen. Soms is het met het blote oog niet eens te zien, maar blijkt je kozijnen zo lek als een mandje. Doordat er vocht in het hout komt gaat het rotten en dat heeft vervelende gevolgen zoals kou en vocht in huis. Wij vervangen kozijnen ook inclusief HR++ glas. De kozijnen worden geverfd en zijn te combineren met een nieuwe vensterbank! Binnen twee dagen ziet je huis er weer netjes uit en ben je af van kou en tocht bij de ramen. Je huis is met nieuwe kozijnen ook beter beschermd tegen inbraak.

Specificaties

Technische kwaliteit U=1,6 W/M²K
Merk Verschillende merken
Afmeting 600x1200mm

Wat zit in de prijs?

Vervangen raam voor nieuw raam incl. HR++ beglazing. Het bestaande raam verwijderen en afvoeren. Sponning evt. opzuiveren, nieuw raam aanbrengen en evt. bijwerken kozijn t.p.v. hang- & sluitwerk.

De eerste stap naar gasloos

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 63,34 p/m
  • Dakisolatie 6.976,73
  • Glas en kozijnen 4.860,00
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

De eerste stap naar gasloos

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 63,34 p/m
  • Dakisolatie 6.976,73
  • Glas en kozijnen 4.860,00
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Ontdek in slechts 3 stappen wat een slim pakket is voor jouw huis en situatie!

Ontvang een gratis adviesrapport met kosten en besparingen in je mail

Waarom zijn houten kozijnen voor jou de beste keuze?

Patrick legt het uit

HR++glas is dikker dan enkel glas, waardoor het niet in de bestaande sponning past. Dan moet je dus de bestaande kozijnen vervangen. Wij plaatsen de houten kozijnen inclusief het HR++glas. Dit is ook een goede optie als de kozijnen door de tijd verouderd en beschadigd zijn. Wanneer het hout rot is, of als er een lek is ontstaan, verliest je huis veel warmte. Met deze houten kozijnen en het HR++ glas is je huis weer goed beschermd tegen de kou.

Alle Glas en kozijnen

Glas vervangen door HR++ glas

Het beste glas voor het beste effect

HR++ glas is echt een groot verschil met enkel glas. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 350

Houten kozijnen

Nieuwe kozijnen met HR++glas

Deze kozijnen zijn niet alleen duurzaam omdat ze lang meegaan, maar ook omdat het hout komt uit speciaal voor hout gekweekte bossen. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 1150

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Bij de producten zie je wat zonnepanelen gemiddeld kosten. Dit is een totaalprijs, hierin zitten de kosten van de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Een deel van de kosten, de btw, kun je terugvragen bij de Belastingdienst, dankzij deze regeling worden je zonnepanelen ongeveer 400 tot 500 euro goedkoper. De exacte prijs hangt af van het aantal zonnepanelen, het type zonnepaneel en of je voor optimizers kiest. We geven hier al de beste keuze voor jouw huis en een aantal standaard pakketten. Nadat je gekozen hebt neemt onze adviseur alles met je door en maakt vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen. Je hebt de offerte dezelfde dag nog in de mail.

Een van de meest gestelde vragen over zonnepanelen is: Is er subsidie? Er is geen subsidieregeling. Maar de overheid komt mensen die zonnepanelen aanschaffen wel tegemoet. Met een andere regeling: Je kunt de btw over de aanschafprijs van zonnepanelen terugvragen van de Belastingdienst. Dat scheelt voor een gemiddeld systeem zo’n 400 tot 500 euro. Voor de Belastingdienst ben je namelijk, als je zonne-energie aan het net levert, een ondernemer. Er is nog een tegemoetkoming van de overheid: de salderingsregeling. Je energieleverancier verrekent de stroom die je hebt verbruikt met de stroom die je hebt teruggeleverd. En wat als je meer stroom hebt opgewekt dan verbruikt? Dan krijg je een zogenaamde “terugleververgoeding” voor de stroom die jij teruglevert aan het elektriciteitsnet. {Lees hier meer over de salderingsregeling}

Schuine daken isoleren we met isolatieplaten die aan de binnenkant van het dak, tussen de balken, worden aangebracht. De keuze voor het type isolatieplaten en het afwerkingsniveau hangt af van de ruimte onder je schuine dak. Gebruik je de zolder alleen als opbergruimte? Dan vind je de afwerking minder belangrijk. Maar als je de zolder isoleert met als doel er extra kamers te maken, dan wil je een isolatiemateriaal dat ook mooi is afgewerkt.