Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Glas vervangen door HR++ glas Het beste glas voor het beste effect

HR++ glas (maat M)
HR++ glas (maat M)
×

Vergelijkbare producten

€ 350

voor prijs en besparing op maat

Merk en type
Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect
Uitvoeringstijd 3 dag(en)

Productbeschrijving

Wij vervangen enkel glas en oud dubbel glas door HR++ glas. De ruimte tussen de glasplaten is bij HR++ glas gevuld met een edelgas (Argon), dit gas isoleert beter dan lucht. De glasplaten hebben een coating welke warmte in de woning houdt. Dit zorgt voor een hogere isolatiewaarde en beter rendement dan bij gewoon dubbel glas. Door je glas te vervangen door HR++ glas heb je minder last van kou bij het raam en verliest je huis minder warmte. Het oude glas vervangen door HR++glas doet veel voor je woonplezier en levert je een flinke besparing op je gasverbruik op. HR++ glas heeft een extra isolerende coating die warmte reflecteert maar wel zonlicht doorlaat. Hierdoor blijft de warmte in de winter binnen. En zomers blijft het dankzij de coating juist lekker koel in huis. Met HR++ glas ben je ook beter beschermd tegen inbraak doordat het moeilijker te breken is.

Specificaties

Technische kwaliteit U = 1,1 tot 1,2 W/M²K
Bouwtijd 3 dagen
Afmeting 1 tot 1,5 m2

Wat zit in de prijs?

We leveren uiteraard het nieuwe HR++ glas en de montage, volgens de beste kwaliteitsnormen (NEN 3576 en NPR 3577). Uiteraard kunt u erop rekenen dat wij de oude beglazing en het restmateriaal voor u opruimen en afvoeren. Ook leveren wij de nieuwe glaslatten gegrond af, wit of blank gelakt. Eventuele aanvullingen op de prijs bij werken op hoogte of aanpassingen aan de indeling van de kozijnen of het type raam zullen tijdens het adviesgesprek ter sprake komen. Deze zullen als productaanvullingen in deze offerte staan.

Opwekken en isoleren

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 57,11 p/m
  • Zonnepanelen 3.240,00
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Maximaal besparen

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 62,96 p/m
  • Dakisolatie 4.950,00
  • Zonnepanelen 3.240,00
  • Muurisolatie 792,00

Ontdek in slechts 3 stappen wat een slim pakket is voor jouw huis en situatie!

Ontvang een gratis adviesrapport met kosten en besparingen in je mail

Wat zijn de voordelen van dit product

Julian legt het uit

Heb je nog enkel glas? Of oud dubbel glas? Dan is HR++glas de juiste keuze voor jou! Dit kan in bijna alle woningen worden geplaatst. En het is een grote verbetering voor je huis. Klanten geven aan dat ze echt een verschil met de oude situatie merken. Je regelt het eenvoudig door HR++glas toe te voegen aan jouw pakket. Bij afbeeldingen zie je verschillende soorten ramen, selecteer degene die overeenkomt met jouw raam. Geen zorgen als je niet zeker weet of het klopt. Nadat je een pakket hebt geselecteerd neem ik of een van mijn collega’s met je door of alles klopt voor jouw situatie. Pas daarna beslis je of je verder gaat met de uitvoering.

Alle Glas en kozijnen

Glas vervangen door HR++ glas

Het beste glas voor het beste effect

HR++ glas is echt een groot verschil met enkel glas. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 350

Houten kozijnen

Nieuwe kozijnen met HR++glas

Deze kozijnen zijn niet alleen duurzaam omdat ze lang meegaan, maar ook omdat het hout komt uit speciaal voor hout gekweekte bossen. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 1150

Kunststof kozijnen

Voor wie voor weinig onderhoud kiest

Onderhoudsarm, inbraakveilig, tochtdicht en een echte duurzame keuze. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 910

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Het beste kun je dit betalen met spaargeld. Kun je dit geld niet missen? Dan kun je met de Energiebespaarlening {link naar de Energiebespaarlening} tegen een gunstig rentepercentage geld lenen voor HR++ glas. Je kunt geen geld lenen voor gewoon dubbel glas. Voor de prijs van €2.700 voor HR++ glas voor een hele verdieping, kun je uitgaan van een maandelijkse aflossing van €25 per maand. Dit is alleen het aflossingsbedrag van het HR++ glas, het totale aflossingsbedrag ligt hoger. We zijn in dit voorbeeld uitgegaan van een lening van hoger dan €5.000 tegen een rente van 2,3% en een looptijd van 10 jaar. Onze adviseur kan een preciezer maandbedrag voor je berekenen op basis van jouw pakket.

Er is nu een landelijke subsidieregeling voor HR++glas. Voorwaarde is wel dat je deze maatregel combineert met minimaal een andere isolerende maatregel, zoals spouwmuurisolatie. De adviseur kan je hier meer over vertellen en het subsidiebedrag voor je uitrekenen. Maar ook als er geen subsidie is, kan de ramen vervangen altijd uit. De ramen zijn vaak een groot warmtelek, een investering in HR++glas levert je daardoor veel rendement op je investering op. Als je gaat wachten op subsidie betaal je onnodig lang teveel voor energie. En dan hebben we het nog niet gehad over de winst voor je woonplezier. Met HR++glas pak je kou bij de ramen aan, dat is echt een merkbaar verschil.

Dubbel glas is precies wat het is, een glas dat bestaat uit twee glasplaten. Je kunt dus eenvoudig zien of het glas enkel glas of dubbel glas is. Lastiger wordt het om te zien of je ramen dubbel glas of HR++ glas hebben. Over het algemeen geldt dat als je glas voor 2000 is vervangen, dat het dan vaak gewoon dubbel glas is. Vaak staat op de aluminium strip tussen de glasplaten wat voor type glas het is. Er is ook een trucje waarmee je HR++ glas kunt herkennen. Hou een vlammetje bij het raam. Als het goed is zie je het vlammetje vier keer weerspiegeld in het raam. Zijn de vlammetjes dezelfde kleur? Dan heb je dubbel glas. Heeft het tweede of derde vlammetje een andere kleur? Dan heb je HR++-glas.

HR++ glas is dikker dan gewoon dubbel glas, gemiddeld 25 mm dik. Die extra dikte komt door de ruimte tussen de glasplaten, die moet minimaal X mm zijn. Wanneer de ruimte dunner wordt, haal je de minimale isolatiewaarde niet. Ook de glasplaten zijn net wat dikker dan dubbel glas door de coating. Dikker betekent dus ook een betere isolatiewaarde, voor

HR++ glas reflecteert een groot deel van de warmte van de zon, maar laat wel het zonlicht door. Zo hoef je zomers de gordijnen niet meer dicht te doen om warmte buiten de deur te houden. HR++ glas zorgt zo het hele jaar door voor een prettige temperatuur in huis.

Reimarkt vindt het belangrijk dat een duurzame woningverbetering ook echt zoveel mogelijk duurzaam is. Daarom kiezen wij voor glas van het merk Saint – Gobain. Dit is de enige fabrikant van glas die heeft bewezen dat hun HR++ glas meer energie bespaart dan de energie die nodig is om het glas te maken.