Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Glas en kozijnen Kies voor nieuwe kozijnen inclusief dubbel glas

  • Bespaar tot 250 euro per jaar
  • Inbraakveilig
  • Geen kou meer in je nek
  • Minder geluidsoverlast van buiten

Glas vervangen is een slimme keuze. Bij glas gaat veel warmte verloren en kou naar binnen. Door jouw enkel glas, of oude dubbel glas te vervangen voor het goede isolerende HR++ glas kun je veel besparen op jouw energierekening!

Slimme pakketten met Glas en kozijnen

Alle Glas en kozijnen

Glas vervangen door HR++ glas

Het beste glas voor het beste effect

HR++ glas is echt een groot verschil met enkel glas. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 350

Houten kozijnen

Nieuwe kozijnen met HR++glas

Deze kozijnen zijn niet alleen duurzaam omdat ze lang meegaan, maar ook omdat het hout komt uit speciaal voor hout gekweekte bossen. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 1150

Kunststof kozijnen

Voor wie voor weinig onderhoud kiest

Onderhoudsarm, inbraakveilig, tochtdicht en een echte duurzame keuze. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 910

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Glas is er in alle soorten en maten. Zo is er dubbel glas, Hoogrendementsglas (HR) en zelfs triple glas. Wij bieden alleen HR++glas omdat volgens ons de beste keuze is voor elke woning. Het isoleert goed en heeft een betere prijs-kwaliteit verhouding dan triple glas. Je leest op deze pagina alles over HR++glas.

HR++ glas isoleert twee keer beter dan gewoon dubbel glas. Want dubbel glas heeft geen gas tussen de glasplaten. En heb je in de vorige eeuw dubbel glas laten plaatsen? Dan bestaat de kans dat het dubbel glas lek is geraakt. Dan heb je geen stilstaande lucht tussen de glasplaten waardoor je dubbel glas minder goed isoleert. Als je condens tussen de glasplaten ziet, dat is een indicatie dat je glas lek is. In dat geval loont het zeker, om je bestaande dubbel glas te vervangen door HR++glas. Onze adviseur kan je hier meer over vertellen.

Zijn je kozijnen te smal voor het nieuwe glas? Dan kunnen wij deze vervangen. Ook als de kozijnen rot zijn, vervangen we ze. Een rot kozijn lekt warmte naar buiten en laat kou en vocht naar binnen. Wij leveren nieuwe kozijnen altijd inclusief HR++ glas. Dan ben je weer goed beschermd tegen kou en vocht.

Er is nu een landelijke subsidie voor glas: de subsidieregeling energiebesparing eigen huis. Voorwaarde is wel dat je naast glas nog een andere energiebesparende maatregel laat uitvoeren, zoals dak-, vloer-, bodem of muurisolatie. Onze adviseur kan je meer over deze subsidie vertellen en in het adviesgesprek het subsidiebedrag voor je berekenen. Je kunt ook tegen een gunstig rentepercentage geld lenen voor de investering, via de Energiebespaarlening.

Glas inmeten en dubbel glas plaatsen is een lastig karwei wat je het beste kunt overlaten aan een professional. Wij werken met partners die hier veel ervaring mee hebben en voldoen aan certificaten. Het vervangen van glas voor alle ramen op een verdieping kan al in één dag. Als de kozijnen ook vervangen moeten worden kan de klus wat langer duren dan een dag, afhankelijk van hoeveel ramen er vervangen moeten worden. We plaatsen altijd dezelfde dag nog nieuwe kozijnen en glas terug. Je zit dus nooit een nacht zonder ramen. Om de klus zo soepel mogelijk te laten verlopen krijg je van ons een checklist die je helpt bij het voorbereiden van de uitvoering. Daarin staat precies beschreven wat je kunt verwachten en waar je rekening mee moet houden.

ook interessant voor jou