Vragen? Bel ons tussen 09:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Achterdeuren Goed beschermd tegen inbraak

Achterdeur 450mm borstwering
Achterdeur 450mm borstwering
×

Vergelijkbare producten

€ 1450

voor prijs en besparing op maat

Merk en type Albo
Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect
Uitvoeringstijd 1 dag(en)

Productbeschrijving

Een isolerende achterdeur houdt inbrekers en koude tocht buiten de deur. We vervangen niet alleen de deur, maar ook al het hang- en sluitwerk. Je nieuwe deur heeft drie sloten, waarmee je voldoet aan het politiekeurmerk. Net als de voordeuren kun je voor een achterdeur kiezen uit verschillende kleuren en stijlen.

Specificaties

Technische kwaliteit U = 1,3 W/m²K
Bouwtijd 1 dagen
Merk Albo
Afmeting 930x2115x54mm

Wat zit in de prijs?

Vervangen deur voor nieuwe voordeur incl. HR++ beglazing De bestaande deur verwijderen en afvoeren. Sponning evt. opzuiveren, nieuwe deur aanbrengen en evt. bijwerken kozijn t.p.v. hang- & sluitwerk. Inbegrepen zijn: Digitaal inmeten deur.

Optimaal isoleren

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 52,91 p/m
  • Dakisolatie 6.976,73
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Maximaal besparen

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 62,96 p/m
  • Dakisolatie 4.950,00
  • Zonnepanelen 3.240,00
  • Muurisolatie 792,00

Ontdek in slechts 3 stappen wat een slim pakket is voor jouw huis en situatie!

Ontvang een gratis adviesrapport met kosten en besparingen in je mail

Waarom de achterdeur vervangen?

Patrick legt het uit

Als je van het gas af wilt, wil je alle mogelijke warmtelekken aanpakken, dus ook je achterdeur. Maar er zijn meer redenen om je achterdeur te vervangen. Deze nieuwe achterdeur isoleert, dat is een voelbaar verschil! En denk ook aan veiligheid. Oude deuren hebben ook vaak oude sloten, die zo opengebroken zijn door inbrekers. Wij vervangen al het hang- en sluitwerk. Zo ben je goed beschermd tegen kou en inbrekers!

Alle Deuren

Achterdeuren

Goed beschermd tegen inbraak

Geen koude tocht meer in de hal! ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 1450

Voordeuren

Inbraakwerend en isolerend

Onze voordeuren voldoen allemaal aan het politiekeurmerk. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 1550

Garagedeuren

Doe het zelf en bespaar kosten

Ideaal voor jouw drive-in woning! ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3350

Tuindeuren

Doe het zelf en bespaar kosten

Een praktische, comfortabele en mooie oplossing. Deze openslaande deuren zijn een waardevolle investering in je huis. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 4695

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Het terugvragen van de btw heeft voor- en nadelen: je kunt de btw over de aangeschafte panelen terugkrijgen, maar je moet ook btw afdragen over de stroom die je teruglevert. Gelukkig bestaat er een vrijstellingsregeling voor kleine ondernemers; waardoor je niet jaarlijks een btw-aangifte hoeft te doen. Je moet dan wel onder het maximum van €1.345 btw blijven, maar daar komt eigenlijk geen enkele particuliere woningeigenaar aan. Het terugvragen van de btw is best een gedoe. Daarom kun je dat door ons laten doen. Dan kun jij direct genieten van de zonnepanelen en komt het btw bedrag vanzelf naar je toe. Vraag je de btw liever zelf terug? Dat kan natuurlijk ook!

Bij de producten zie je wat zonnepanelen gemiddeld kosten. Dit is een totaalprijs, hierin zitten de kosten van de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Een deel van de kosten, de btw, kun je terugvragen bij de Belastingdienst, dankzij deze regeling worden je zonnepanelen ongeveer 400 tot 500 euro goedkoper. De exacte prijs hangt af van het aantal zonnepanelen, het type zonnepaneel en of je voor optimizers kiest. We geven hier al de beste keuze voor jouw huis en een aantal standaard pakketten. Nadat je gekozen hebt neemt onze adviseur alles met je door en maakt vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen. Je hebt de offerte dezelfde dag nog in de mail.

Schuine daken isoleren we met isolatieplaten die aan de binnenkant van het dak, tussen de balken, worden aangebracht. De keuze voor het type isolatieplaten en het afwerkingsniveau hangt af van de ruimte onder je schuine dak. Gebruik je de zolder alleen als opbergruimte? Dan vind je de afwerking minder belangrijk. Maar als je de zolder isoleert met als doel er extra kamers te maken, dan wil je een isolatiemateriaal dat ook mooi is afgewerkt.

Zonnepanelen gebruiken de energie van de zon om elektriciteit op te wekken. Die elektriciteit wordt door een omvormer omgezet in stroom die jij weer kunt gebruiken voor je elektrische apparaten of om je huis mee te verwarmen met een warmtepomp. Met zonnepanelen maak je een duurzame keuze. De energie van de zon is oneindig en geeft geen CO2 uitstoot die schadelijk is voor het milieu. En daar profiteer je van! Ook in je portemonnee, doordat je minder elektriciteit van de energieleverancier afneemt en zelfs een vergoeding krijgt voor de elektriciteit die je teruglevert aan het net.