Vragen? Bel ons tussen 09:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Schuin dak isoleren bij voldoende ruimte Afgewerkt, onafgewerkt of doe het zelf en dampopen

Afgewerkte dakisolatie (Slimfix Deco, Rc= 3,5)
Afgewerkte dakisolatie (Slimfix Deco, Rc= 3,5)
×

Vergelijkbare producten

€ 3937

voor prijs en besparing op maat

Merk en type Slimfix Deco, Métisse
Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect
Uitvoeringstijd 1 dag(en)

Productbeschrijving

Zolders zijn vaak onaangename ruimtes, waar het in de winter heel koud en in de zomer bloedheet is. Door je schuine dak te isoleren kun je de zolder veranderen in fijne woonvertrekken. Bijvoorbeeld een extra slaapkamer met badkamer of een grote hobbykamer. Maar ook als je de zolder niet als woonzolder, maar als opbergruimte gebruikt loont het om je dak te isoleren. Omdat je dan de warmte die stijgt niet uit de woning laat ontsnappen, en dus minder hoeft te stoken. Alle zolders met schuine daken isoleren wij aan de binnenkant. Maar niet elke zolder is hetzelfde en niet iedereen gebruikt zijn zolder hetzelfde. Daarom bieden wij keuze uit isolatiematerialen voor schuine daken, zodat de dakisolatie past bij jouw zolder.

Specificaties

Technische kwaliteit Rc = 3,7 m2K/W
Levertijd 60 dagen
Bouwtijd 1 dagen
Merk Slimfix Deco, Métisse
Afmeting 125mm

Wat zit in de prijs?

Aanbrengen isolatiemateriaal, gordingen onafgewerkt. Bevestigingsbanden, sparingen aanbrengen bij eventuele obstructie. Inclusief omwerken sparingen, leidingen, schoorsteen en/of spanten. In de basis voorzieningen om de kap te isoleren. Exclusief eventuele kosten voor afdekken trap (indien gewenst) en exclusief verwijderen oude isolatie of afwerking.

Opwekken en isoleren

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 57,11 p/m
  • Zonnepanelen 3.240,00
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Optimaal isoleren

Gezinswoning tussen
Met dit pakket bespaar je € 52,91 p/m
  • Dakisolatie 6.976,73
  • Vloerisolatie 1.575,00
  • Muurisolatie 792,00

Ontdek in slechts 3 stappen wat een slim pakket is voor jouw huis en situatie!

Ontvang een gratis adviesrapport met kosten en besparingen in je mail

Wat is de beste keuze voor jouw zolder?

Ernst legt het uit

Als je de zolder wilt gebruiken als extra kamer, bijvoorbeeld als slaapkamer of hobbyruimte. Dan is het slim om voor isolatieplaten met standaard afwerking te kiezen. Je kunt het materiaal dan direct schilderen of behangen. Zo verander je de zolder in een mooie ruimte, waar de temperatuur het hele jaar door aangenaam is. Maar als je de zolder alleen gebruikt als opbergruimte, is het niet erg als het isolatiemateriaal zichtbaar blijft. Dan kun je kiezen voor isolatieplaten zonder standaard afwerking, dat is goedkoper. Zo is je dakisolatie aan te passen aan jouw woonwensen en budget.

Alle Dakisolatie

Plat dak isoleren

Houd de kou binnen en regen buiten.

Voor op je bestaande dakbedekking. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 2666

Schuin dak isoleren bij voldoende ruimte

Afgewerkt, onafgewerkt of doe het zelf en dampopen

Je dak isoleren levert je een hoge energiebesparing op. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3937

Zoldervloer isoleren

Voor de onverwarmde zolder

De beste isolatie voor een zolder die je als opbergruimte gebruikt. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 3300

Schuin dak isoleren met weinig ruimte

Afgewerkt, onafgewerkt of doe het zelf en dampdicht

De meest voordelige optie voor zolder of vliering met weinig ruimte. ...meer

Besparing geld
Besparing uitstoot
Comforteffect

voor prijs en besparing op maat

vanaf € 2480

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Wij isoleren een bergzolder met harde isolatieplaten. Voor een bergzolder is het minder belangrijk hoe het er aan de binnenkant uitziet. Daarom zijn deze isolatieplaten niet standaard afgewerkt. De isolatieplaten hebben een minimale dikte voor goede isolatie en worden aan de binnenzijde van het dak aangebracht. Dit is voor bergzolders de goedkoopste optie. Voor een zolder die je gebruikt als kamer, kun je kiezen voor isolatieplaten met standaard afwerking. Die kun je direct beschilderen en behangen. Voor wie het liefst zoveel mogelijk isoleert met duurzame materialen bieden wij isolatieplaten die voor 90% uit gerecyclede katoenvezels bestaan. Een bijkomend voordeel van katoen is dat het brandveilig en geluiddempend werkt. Zo pak je niet alleen kou en tocht aan, maar ook geluidsoverlast. Deze isolatieplaten hebben geen standaard afwerking. We bieden wel een extra optie om de dakisolatie aan de binnenzijde met witte platen te laten afwerken, waardoor het er direct mooi uitziet.

Wil je de zolder gebruiken als slaapkamer, hobbykamer, studeerkamer? Dan wil je dat de isolatie aan de binnenzijde wel netjes wordt afgewerkt. De isolatieplaten hebben een stootvaste, witte afwerking. Binnen een handomdraai is de zolder geïsoleerd en een mooie leefruimte. De isolatieplaten bestaan uit EPS, dit is een duurzaam materiaal dat voor 98% uit lucht bestaat en 100% recyclebaar. Doordat de isolatieplaten met speciale strips tussen de balken worden geplaatst, is je dak extra beschermd tegen tocht. De extra afwerklaag aan de binnenzijde beschermt het isolatie materiaal tegen vocht en is brandwerend. En na het isoleren van het dak is je woonzolder direct klaar voor gebruik. Dit product is de beste oplossing als je een woning hebt met een schuin dak en veel ruimte op zolder. Je kunt dakisolatie voor een woonzolder met schuin dak in je pakket goed combineren met dakramen.

Dakisolatie, net als andere maatregelen, betaal je het meest voordelig met je eigen geld. Maar niet iedereen heeft zoveel spaargeld of kan dat geld missen. Dan maar niet doen? Ook zonder eigen geld kun je dakisolatie betalen. Dat kan met de Energiebespaarlening, dit is een voordelige lening voor duurzame investeringen. Met deze lening betaal je rond de 30 euro per maand voor dakisolatie, in plaats van in een keer een hoog bedrag. En dakisolatie levert je een hoge energiebesparing op, waardoor je besparing vaak hoger is dan de maandelijkse aflossing van de lening.