Woningcorporatie Domijn verduurzaamt haar woningen samen met Reimarkt middels een complexmatige aanpak. Heeft u een brief ontvangen? Op deze pagina vindt u meer informatie over de aanpak en wat dat voor u betekent.

Domijn_Logo


Energiebesparen voor huurders van Domijn

Per wijk worden de gelijksoortige woningen tegelijk verduurzaamd. Hierdoor kunnen werkzaamheden snel achterelkaar gepland worden en worden materialen in één keer ingekocht. Zo is uw huis sneller klaar en kunt u genieten van een comfortabele en energiezuinige woning.

Speciaal voor uw woning is er een pakket samengesteld. Dit pakket zorgt voor een comfortabele woning en gezondere leefomgeving. In de meeste gevallen betaalt Domijn de investering. Zitten er zonnepanelen in uw pakket? Dan worden deze middels servicekosten verrekend, tegelijkertijd bespaart u op uw energiekosten. U kunt kiezen tussen 6 of 8 panelen, onderaan deze pagina vindt u meer informatie hierover bij de veelgestelde vragen en in de folder van uw complex.


Meedoen kost u dus niets, wel is er een akkoord nodig, volg daarvoor onderstaande stappen.

 

Stap 1

Download de folder van uw complex hieronder

Stap 2

Doet u mee? Download het deelnameformulier. U kunt deze printen en invullen

Stap 3

Stuur het ingevulde formulier (scan of foto) naar klantenservice@reimarkt.nl

Vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina of neem contact op met 085-018 52 33

Complex Acaciaplantsoen (Enschede) Download Folder Deelnameformulier
Complex Kerkhofweg (Overdinkel) Meer info volgt
Complex Zweerman/ Oranjestraat (Losser) Meer info volgt
Complex Malang/ Sabangstraat (Enschede) Meer info volgt
Complex Valkstraat/ Buizerdstraat (Losser) Meer info volgt
Complex DS Kriekenstraat (Haaksbergen) Meer info volgt
Complex Iep/ Sparstraat (Enschede) Meer info volgt
Complex Louwestraat/ Korenstraat (Enschede) Meer info volgt

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen?

Vul het deelnameformulier in, maak een foto, kopie of scan van het deelnameformulier en email deze naar klantenservice@reimarkt.nl

Heeft u vragen? Bel 085-018 52 33 of mail naar klantenservice@reimarkt.nl

Wat gebeurt er nadat ik de formulieren heb opgestuurd?

Na het opsturen van het deelnameformulier wordt er een technische opname met de aannemer ingepland. De aannemer neemt contact met u op.

De vervolgstappen

1. u heeft het deelnameformulier getekend en naar ons opgestuurd;
2. we dragen alle verzamelde deelnameformulieren over aan de aannemer;
3. de aannemer neemt contact met u op voor het inplannen van een opname;
4. de laatste controle wordt uitgevoerd en de materialen worden besteld;
5. de uitvoering gaat van start;
6. uw nieuwe, verduurzaamde huis is gereed.

Hoe lang duurt de verduurzaming?

De meeste maatregelen die worden toegepast in uw woning kunnen binnen 5 werkdagen klaar zijn. Er zijn uitzonderingen waarbij het iets langer kan duren. Voordat er wordt begonnen met de verduurzaming krijgt u van de aannemer de definitieve planning.

Wat als mijn woning al verduurzaamd is?

Is uw woning al (deels) verduurzaamd? Dan willen we dit toch graag nakijken om te zien of dit nog voldoet aan de nieuwe standaard. Mochten de maatregelen die al uitgevoerd zijn voldoen dan laten we ze gewoon zitten, we zullen dan alleen de aanvullingen doen in uw woning. Stuur dan alsnog het getekende deelnameformulier op met een aantekening dat uw woning al (deels) verduurzaamd is.

Wat kost het pakket?

Woningcorporatie Domijn neemt de kosten voor de verduurzaming volledig voor haar rekening. Voor de opbrengst van de zonnepanelen wordt een maandelijkse bijdrage opgenomen in de servicekosten. Met het totale pakket kunt u maandelijks tot wel €50,- euro besparen op uw energierekening. Na plaatsing van de zonnepanelen kunt u het maandbedrag van uw energieleverancier meteen verlagen met het bedrag van de servicekosten.

U kunt kiezen tussen 6 of 8 zonnepanelen. Om een keuze te maken kunt u het beste de jaarnota van uw energieleverancier bekijken. Verbruikt u minder dan 2000kWh per jaar dan kiest u voor 6 zonnepanelen. Het maandbedrag voor 6 zonnepanelen is €23,-. Verbruikt u meer dan 2000kWh per jaar dan kiest u voor 8 zonnepanelen. Het maandbedrag voor 8 zonnepanelen is €31,-

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Als er zonnepanelen in uw pakket zitten (zie hiervoor de folder van uw complex) dan kunt u kiezen tussen 6 of 8 zonnepanelen. Verbruikt u meer dan 2000kWh per jaar, kies dan voor 8 panelen.

Meer vragen over zonnepanelen vindt u hier: https://reimarkt.nl/informatie/complexmatige-vragen-zonnepanelen/

Hoe kan ik het beste mijn huis ventileren?

Nadat uw huis (nog) beter is geïsoleerd is deze ook nog meer ingepakt. Ventileren wordt dan extra belangrijk, lees er alles over op:

https://reimarkt.nl/wp-content/uploads/2021/06/2020_11_26_ventilatiefolder.pdf

of op deze pagina:

https://reimarkt.nl/informatie/complexmatige-vragen-ventileren/

Wat verwachten jullie van mij als bewoner?

In sommige gevallen moeten vloeren en vensterbanken leeggehaald worden. Uw spullen hoeven niet naar een opslag. De aannemer vertelt u bij de opname wat er van u verwacht wordt.

Ik wil graag meer info, advies of een vraag stellen, kan dat?

Ja! Heeft u vragen over het verduurzamingstraject of zijn er onduidelijkheden? Bel onze klantenservice via het telefoonnummer 085-0185233. Vaak kunnen ze vragen over de verduurzaming direct beantwoorden. Mochten de vragen toch niet direct beantwoord kunnen worden of te complex zijn? Vraag dan een telefonisch adviesgesprek aan met een van onze adviseurs. Stuur een e-mail naar klantenservice@reimarkt.nl waarin u aangeeft wat uw vraag is en dat u graag een telefonisch adviesgesprek wilt. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en een adviesgesprek inplannen.