Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Binnenkort verkrijgbaar Deze producten verschijnen binnenkort in ons assortiment.

Vloerverwarming

Verwarm je huis met lage temperatuur verwarming.
Na een goede isolatie van je woning is het slim om na te denken over vloerverwarming. In combinatie met een warmtepomp is het een effectieve manier om je huis te verwarmen. En je bespaart energie: door het grote oppervlak dat verwarmt kun je met een lagere temperatuur je woning verwarmen.

Infraroodpanelen

Efficiënt en elektrisch verwarmen.
Deze panelen verwarmen je woning met infrarood warmte, net als de zon. Dit geeft een aangenaam gevoel en heeft als bijkomend voordeel dat het geen luchtstromen in je woning creëert. Hierdoor wordt stof niet door de lucht verspreid. Bovendien kun je deze panelen gericht laten verwarmen en mede daardoor is het een efficiënte manier van elektrisch verwarmen.

Inductiekookplaat

Energiezuinig en veilig koken op inductie.
Inductie koken is de veiligste manier van koken en daarnaast erg energiezuinig. De plaat verwarmt alleen daar waar een pan staat, en schakelt uit zodra de pan van de kookplaat wordt gehaald. Per ongeluk het gas aan laten staan kan dus niet meer, en daarmee is energieverspilling ook verleden tijd. Een belangrijke stap naar een aardgasvrije woning!

All-electric warmtepomp

Een warmtepomp zonder gas.
Je hebt alles gedaan, je huis zeer goed geïsoleerd, al het enkel glas vervangen door HR++ glas en je radiatoren vervangen door vloerverwarming. Dan ben je toe aan de laatste stap: een all-electric warmtepomp. Deze warmtepomp gebruikt alleen elektriciteit om je huis en je water te verwarmen en is de laatste stap om van het gas af te gaan.