Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Advies Welk advies past bij jou?

Online advies - GRATIS

Doe gratis en vrijblijvend de quickscan.
De meest toegankelijke manier om snel, gratis en vrijblijvend advies van ons te ontvangen. Met onze quickscan ontdek je in drie stappen wat een slim pakket is voor jouw huis. Je krijgt daarna direct een gratis adviesrapport in de mail. Makkelijker kunnen we het eigenlijk niet maken!

Telefonisch advies - GRATIS

Bel ons voor een gratis adviesgesprek.
Heb je liever één van onze adviseurs aan de lijn? Bel dan 088 529 00 97 of vraag een telefonisch adviesgesprek aan wanneer het jou uitkomt. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar.

Winkelbezoek - GRATIS

Bezoek één van onze vestigingen voor een gratis advies.
Heb je een voorkeur voor persoonlijk contact met een adviseur? Kom dan langs bij één van onze vestigingen voor een kop koffie en een kennismaking. Wij hebben van veel producten voorbeelden in de winkel, zodat je een beter beeld krijgt van ons assortiment. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor al jouw vragen en helpen je graag.

Huurdersadvies - GRATIS

Voor huurders van woningcorporaties.
Huur je een woning bij een woningcorporatie? Dan is Reimarkt er ook voor jou! Wij werken veel samen met woningcorporaties om ook jou van een comfortabele en duurzame woning te kunnen voorzien. Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Huisbezoek - €215 incl. btw

Advies aan huis voor woningeigenaren.
Onze adviseurs komen op afspraak ook bij je langs om je huis te bekijken en samen met jou te ontdekken wat er kan. Op deze manier krijg je snel inzicht in de mogelijkheden voor jouw woning. Via de knop hieronder kun je contact opnemen met de klantenservice om een afspraak in te plannen.

Advies voor VvE's - v.a. €20 per appartement

Ondersteuning bij het verduurzamen van uw woningen.
Je bent bestuurder van een VvE of eigenaar van een appartement binnen een VvE en wil graag verduurzamen? Dat kan! Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden met verschillende tarieven.