Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Nu extra korting op isolerende maatregelen met inkoopactie in de wijk Seghwaert Zoetermeer

Speciaal voor woningeigenaren in de wijk Seghwaert

Speciaal voor deze wijk organiseren we een inkoopactie isolatiemaatregelen. Je ontvangt een minimale korting van 50,- euro per woning. Deze inkoopactie is voor spouwmuur-, bodem- en vloerisolatie.

Na aanmelding krijg je een gratis adviesgesprek. De consulent van Reimarkt zal onderzoeken of je inderdaad in aanmerking komt voor de inkoopactie en de landelijke subsidie. Hierna ontvang je een vrijblijvende offerte met de kosten, energiebesparing, de inkoopactie korting en indien van toepassing de landelijke SEEH subsidie. Aanmelden kan vanaf 6 september tot en met 27 oktober 2019.

We hebben van te voren de beste leverancier uitgezocht qua prijs/kwaliteit verhouding. 

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 6 september tot en met 27 oktober. Klik hier om je aan te melden.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Het aanbod dat je van Reimarkt krijgt is altijd subsidie- en financieringsproof: voor de meeste subsidies geldt dat je bepaalde materialen moet gebruiken en aan specifieke oppervlaktes of diktes moet voldoen. Bij ons hoef je je daar niet druk over te maken: wij houden bij het maken van ons aanbod al rekening met deze eisen.

Er is op dit moment subsidie voor spouwmuurisolatie: de subsidieregeling energiebesparing eigen huis. Je komt hiervoor in aanmerking als je spouwmuurisolatie combineert met een of meer andere isolatiemaatregelen, zoals dubbel glas (HR++), dakisolatie of vloerisolatie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het aantal vierkante meter spouw dat je laat isoleren.

Sommige huizen hebben een dubbele gevel. Dat betekent dat hun gevel bestaat uit een buitenblad en een binnenblad. De ruimte tussen die gevels noemen we de spouw. Begin vorige eeuw is begonnen met het bouwen van huizen met een spouw en pas vanaf de jaren ’60 werd het verplicht om huizen met spouwmuur te bouwen. De spouw is bedoeld om te voorkomen dat vocht via de buitengevel naar binnen komt. Dat vocht blijft in de spouw en dringt niet door het binnenblad. Rond de oliecrisis van 1973 is begonnen met isoleren van spouwmuren, om zo het energieverbruik te verlagen. Het isolatiemateriaal in de spouw beschermt je, net als de spouw deed, tegen vocht van buiten.

Spouwmuurisolatie is de meest simpele isolatiemaatregel voor je buitenmuur. De meeste naoorlogse huizen hebben een spouwmuur. Dat betekent dat er een ruimte zit tussen de buitengevel en de binnenmuur. Die ruimte vullen we met EPS korrels, dat is een niet giftig materiaal en recyclebaar. EPS korrels hebben bovendien een hoge isolatiewaarde, daardoor blijft de warmte binnen en je huis aangenaam. En dat levert je geld op, het rendement van spouwmuurisolatie is te vergelijken met een rente van 12% op je spaarrekening. Dat komt door de lage kosten en hoge energiebesparing.

Voor een betonnen vloer gaan we onder de vloer, de kruipruimte in, en brengen isolatiemateriaal tegen de onderkant van je vloer aan. Bij het isoleren van de vloer met spuiten we een laag Jetspray tegen de onderkant van de betonnen vloer. De betonnen vloer kunnen we hierdoor snel en zonder overlast isoleren. Jetspray bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal en is, in tegenstelling tot pur, niet giftig. Het is daardoor veilig in gebruik en geurloos. Het materiaal is geschikt voor alle betonvloeren en makkelijk aan te brengen, je kunt gewoon in je huis blijven terwijl wij je betonvloer isoleren.

Bij bodemisolatie isoleren wij de bodem van je kruipruimte door EPS parels in de kruipruimte te spuiten. Bodemisolatie is een goede oplossing als je een vochtige en lage kruipruimte hebt, tot 45 cm hoogte, of als er leidingen tegen de onderkant van vloer zijn aangebracht, die wil je vrij houden. Wij isoleren de bodem van je kruipruimte met EPS parels, dit materiaal heeft een hoge isolatiewaarde, gaat lang mee en is 100% recyclebaar. Nadat je kruipruimte is geïsoleerd blijven de leidingen onder de vloer goed bereikbaar. Door de bodem te isoleren zorg je voor drogere lucht in de kruipruimte. Als er vocht in je kruipruimte komt stijgen de EPS korrels mee, waardoor ze voorkomen dat het vocht de woning in trekt. Bodemisolatie is snel en makkelijk uit te voeren.

Wanner het een tijd geleden is dat je spouw is geïsoleerd, en je twijfelt of er toch weer kou en vocht door de muur heen komen; dan is het verstandig de spouw na te isoleren, zodat deze weer goed geïsoleerd is. Op deze manier ben je in de winter weer verzekerd van een warme, comfortabele woning en verlost van onnodig hoge stookkosten. Wij bieden het na-isoleren van de spouw aan voor een vaste prijs per gevelmaat. Afhankelijk van de al aanwezige isolatie, wordt de spouw bijgevuld met wol of aminothermschuim.

Je vloer isoleren wij vanuit de kruipruimte. Afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte brengen wij isolatiemateriaal aan op de bodem van de kruipruimte of tegen de onderkant van de vloer. Door je vloer te isoleren zorg je dat de ruimte onder de vloer minder koud en vochtig is. Waardoor er minder kou en vocht via de vloer je huis in komt. Met deze vorm van isolatie maak je de woning dus comfortabeler! Wij bieden verschillende isolatiemaatregelen, afhankelijk van je kruipruimte. Lees hieronder meer over bodemisolatie en vloerisolatie voor je kruipruimte.

ook interessant voor jou