Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Nu in Groningen: Extra korting bovenop de subsidie energiebesparing

Dit is een actie in samenwerking met Groningen woont SLIM en de gemeente Groningen

Energie besparen kan nu voordeliger dankzij de "subsidieregeling energiebesparing eigen huis". En wij doen hier nog een schepje bovenop met korting op combinaties van maatregelen. Hieronder zie je drie pakketten. Elk pakket bestaat uit een combinatie van maatregelen. 

Hoe doe ik mee aan de actie?

Kies hieronder het pakket met de maatregelen dat jij wilt laten uitvoeren. Je ziet dan rechtsboven dat er een pakket wordt toegevoegd. Klik daarop om naar jouw pakket te gaan. Hier beantwoord je een aantal vragen over jouw huis. Daarna kun je jouw pakketaanvraag naar ons toe sturen. Wat volgt is een adviesgesprek met een van onze adviseurs waarin we kijken naar jouw wensen en het pakket aanpassen aan jouw situatie. Daarna ontvang je gratis en vrijblijvend een offerte met de investering, besparing, subsidie en de extra korting, speciaal voor jou als bewoner uit Groningen. Zodra je de akkoordverklaring uit de offerte tekent en terugstuurt, gaan we direct voor je aan de slag en zorgen wij ervoor dat de uitvoering soepel verloopt.

Waar is de prijs in dit pakket op gebaseerd?

Deze prijzen zijn indicatief. De adviseur maakt na het adviesgesprek een offerte op maat voor de specifieke prijs. De prijzen in deze pakketten zijn gebaseerd op een gemiddelde rijwoning met drie woonlagen en een schuin dak. Wij baseren ons hiervoor op rijwoningen die wij eerder hebben verduurzaamd.

De korting is nog niet in de prijs verrekend, dat doen we in jouw persoonlijke offerte. 

Deze pakketten krijgen extra korting

Staat jouw keuze er niet tussen?

Neem contact met ons op voor een pakket op maat.

Het kan zijn dat de combinatie van isolerende maatregelen die jij wilt uitvoeren er niet tussen staat. Dan denken we graag met je mee. Zo kun je bij ons isolaterende maatregelen ook combineren met HR++ glas, zonnepanelen of een warmtepomp. Wanneer je bovenstaande pakketten uitbreidt met een van deze maatregelen krijg je natuurlijk nog steeds de pakketkorting.

Een advies met pakket op maat

Neem contact met ons op aan te geven waar jouw wensen liggen. Op deze manier weet de adviseur waar jij in geïnteresseerd bent tijdens jullie adviesgesprek. Met de adviseur bespreek je jouw wensen en kijken jullie samen welke maatregelen het beste bij jouw situatie en woning passen. Na afloop van het adviesgesprek krijg je het advies in de vorm van een offerte op maat toegestuurd, deze is geheel gratis en vrijblijvend. De offerte geeft inzicht in de investering, besparing, korting en het subsidiebedrag. Een compleet pakket dus!

 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Heb je veel geluidsoverlast? De muurisolatie die wij aanbieden is geen geluidsisolatie. Spouwmuurisolatie en het isoleren van je gevel, binnen of buiten, helpt om je energieverbruik te verlagen en het comfort in je woning te verbeteren. Dit noemen we energetische isolatiemaatregelen. Er bestaan ook isolatiematerialen specifiek voor geluid, maar die doen weer niks voor je energieverbruik. Je glas vervangen door HR++glas heeft wel een energetisch en geluidswerend effect. Dat is dus de perfecte oplossing voor je geluidsoverlast.

Er is nu subsidie voor dakisolatie als je deze combineert met een of meerdere andere isolatiemaatregelen. Je krijgt subsidie per vierkante meter, de hoogte is dus afhankelijk van het aantal vierkante meters dak dat je laat isoleren. Onze adviseur kan het subsidiebedrag voor je berekenen in het adviesgesprek. Je kunt de subsidie combineren met de Energiebespaarlening, daarmee kun je de investering in dakisolatie voordelig betalen.

ook interessant voor jou