Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Nu in Enschede: Extra korting bovenop de subsidie

Drie voordelige energie besparende pakketten voor jou, vraag ze aan voor een adviesgesprek & offerte op maat.

Energie besparen kan nu voordeliger dankzij de "subsidieregeling energiebesparing eigen huis". En wij doen hier nog een schepje bovenop met korting op combinaties van maatregelen. Hieronder zie je drie pakketten. Elk pakket bestaat uit een combinatie van maatregelen. 

Hoe doe ik mee aan deze actie?

Kies hieronder welk pakket het beste bij jouw woning past en voeg deze toe door op de knop 'Voeg toe aan mijn pakket' te klikken. Je ziet dan rechtsboven dat er een pakket wordt toegevoegd. Klik daarop om naar jouw pakket te gaan. Hier beantwoord je een aantal vragen over jouw huis waarna je de aanvraag naar ons kunt toe sturen. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Wat volgt is een adviesgesprek met een van onze adviseurs waarin we kijken naar jouw wensen en het pakket aanpassen aan jouw situatie. Na het adviesgesprek ontvang je een vrijblijvende offerte met de kosten, energiebesparing, het subsidiebedrag en de korting. Als je de offerte tekent gaan we voor je aan de slag en ben je verzekerd van de korting op de uitvoering. 

Waar is de prijs in dit pakket op gebaseerd?  

Deze prijzen zijn indicatief, de adviseur maakt na het adviesgesprek een offerte op maat. Zo weet jij precies wat de prijs is voor jouw woning. De prijzen in de pakketten hieronder zijn gebaseerd op een gemiddelde rijwoning met drie woonlagen en een schuin dak. Wij baseren ons hiervoor op rijwoningen die wij eerder hebben verduurzaamd en openbare gegevens over dit woningtype. De korting is nog niet in de prijs verrekend, dat doen we in de offerte. 

Staat jouw keuze er niet tussen?

Neem contact met ons op voor een pakket op maat.

Naast vloer- muur- en dakisolatie zijn er nog diverse andere mogelijkheden om je woning subsidieproof te isoleren en het kan dus zijn dat de combinatie van maatregelen die jij wilt uitvoeren er niet tussen staat. Wij denken graag met je mee. Zo kun je bij ons isolatie ook combineren met HR++ glas, zonnepanelen of een warmtepomp. Wanneer je bovenstaande pakketten uitbreidt met een van deze maatregelen krijg je natuurlijk nog steeds de pakketkorting.

Een advies met pakket op maat

Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. Met de adviseur bespreek je jouw wensen en kijken jullie samen welke maatregelen het beste bij jouw situatie passen. Na afloop van het adviesgesprek krijg je het advies met een offerte op maat toegestuurd. De offerte geeft inzicht in de kosten, energiebesparing, korting en het subsidiebedrag. 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!

Wanner het een tijd geleden is dat je spouw is geïsoleerd, en je twijfelt of er toch weer kou en vocht door de muur heen komen; dan is het verstandig de spouw na te isoleren, zodat deze weer goed geïsoleerd is. Op deze manier ben je in de winter weer verzekerd van een warme, comfortabele woning en verlost van onnodig hoge stookkosten. Wij bieden het na-isoleren van de spouw aan voor een vaste prijs per gevelmaat. Afhankelijk van de al aanwezige isolatie, wordt de spouw bijgevuld met wol of aminothermschuim.

Schuine daken isoleren we met isolatieplaten die aan de binnenkant van het dak, tussen de balken, worden aangebracht. De keuze voor het type isolatieplaten en het afwerkingsniveau hangt af van de ruimte onder je schuine dak. Gebruik je de zolder alleen als opbergruimte? Dan vind je de afwerking minder belangrijk. Maar als je de zolder isoleert met als doel er extra kamers te maken, dan wil je een isolatiemateriaal dat ook mooi is afgewerkt.

Je vloer isoleren wij vanuit de kruipruimte. Afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte brengen wij isolatiemateriaal aan op de bodem van de kruipruimte of tegen de onderkant van de vloer. Door je vloer te isoleren zorg je dat de ruimte onder de vloer minder koud en vochtig is. Waardoor er minder kou en vocht via de vloer je huis in komt. Met deze vorm van isolatie maak je de woning dus comfortabeler! Wij bieden verschillende isolatiemaatregelen, afhankelijk van je kruipruimte. Lees hieronder meer over bodemisolatie en vloerisolatie voor je kruipruimte.

Voor een betonnen vloer gaan we onder de vloer, de kruipruimte in, en brengen isolatiemateriaal tegen de onderkant van je vloer aan. Bij het isoleren van de vloer met spuiten we een laag Jetspray tegen de onderkant van de betonnen vloer. De betonnen vloer kunnen we hierdoor snel en zonder overlast isoleren. Jetspray bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal en is, in tegenstelling tot pur, niet giftig. Het is daardoor veilig in gebruik en geurloos. Het materiaal is geschikt voor alle betonvloeren en makkelijk aan te brengen, je kunt gewoon in je huis blijven terwijl wij je betonvloer isoleren.

ook interessant voor jou