Vragen? Bel ons tussen 9:00 en 17:30 op

085 018 52 33

Al meer dan 3.700 huishoudens gingen je voor

Wij krijgen gemiddeld een

8

Reimarkt voor Verenigingen van Eigenaren Voor bestuurders en appartementseigenaren

Ben je bestuurder van een Vereniging van Eigenaren? Of ben je een enthousiaste bewoner die samen aan de slag wil of juist liever alleen? Ontdek hieronder wat Reimarkt voor jou kan doen!

Je bent bestuurder van een VvE

Een optimaal proces naar een verduurzaamd complex in 10 stappen.
Hoe weeg je belangen af en waarborg je goede communicatie? ? Alles uitzoeken, proberen de juiste keuzes te maken en ook nog iedereen enthousiast maken voor de plannen: het verduurzamen van een complex kan een hele uitdaging zijn. Reimarkt biedt antwoord met een adviespakket op maat. Lees hier hoe het werkt!

Je bent appartementseigenaar

Ontdek hoe je zelf aan de slag kunt
Ben je huiseigenaar binnen een Vereniging van Eigenaren en wil je je huis verduurzamen? Wil je zelf stappen zetten naar een comfortabel huis, zonder de lange afstemmingstrajecten? Meestal valt een groot deel van de maatregelen binnen de vereniging. Toch kun je ook zelf aan de slag. Wil je weten hoe? Ontdek het hier!

Slim betalen als Vereniging van Eigenaren

Financieringsmogelijkheden en subsidies op een rij
Als Vereniging van Eigenaren zijn er gunstige subsidies voor installaties, bouwkundige werkzaamheden en het proces op weg naar een groen MJOP. Daarnaast kun je als vereniging een Energiebespaarlening afsluiten. Dit is een gunstige lening, die ook voor bewoners aantrekkelijk kan zijn. De maandelijkse bijdrage is vaak lager dan de besparingen per huishouden.

Slim betalen als appartementseigenaar

Financieringsmogelijkheden en subsidies op een rij
Voor huiseigenaren zijn er gunstige financieringsregelingen en subsidies. Zo kun je kiezen voor een energiebespaarlening of financiering via de hypoheek. In veel gevallen zijn de lasten van de lening lager dan de besparing per maand. Daarnaast zijn er nog subsidies op onder andere installaties. Meer weten? Ontdek het direct in het overzicht.

Met het uitgekiende stappenplan van Reimarkt voor het verduurzamen van je complex, ben je zeker van een proces en uitkomst waar iedereen blij mee is. Bestaat het complex gedeeltelijk uit huurders? Geen probleem! Ook daarop is het van toepassing.