Wat wij beloven

Zodat je precies weet wat je kunt verwachten

Reimarkt maakt het verduurzamen van je huis makkelijk en mogelijk. Daarbij hoef jij alleen maar te kiezen hoe je wil wonen, passend bij je budget en ben je zeker van een duurzame keuze, waar je nooit spijt van zult krijgen. Zodra je ervoor kiest om met ons je pakket te realiseren, zorgen wij voor een nette uitvoering volgens afspraak. We kunnen dit natuurlijk niet alleen en werken hiervoor intensief samen met gemeentes, woningcorporaties en leveranciers. We zijn hierin wel eigenwijs, want we doen alleen waar we achter staan. In alles wat we doen, met wie we samenwerken en welke producten we aanbieden staat het volgende centraal:

100% subsidie- en financieringsproof
Alle producten en bijbehorende documenten voldoen aan de (technische) specificaties, die nodig zijn voor subsidies en/of financiering. Ook heb je direct online inzicht in de mogelijkheden aan de hand van voorbeeldberekeningen voor leningen en subsidies. We werken hiervoor samen met hypotheek- en woonlastenadviseurs. Ga je met ons aan de slag? Dan staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen met het aanvragen van subsidies en/of financiering.

Nooit spijt van je keuze
Iedereen moet in zijn eigen tempo kunnen toewerken naar zijn verduurzaamde droomhuis. Of je nu in één keer naar aardgasvrij gaat of kiest voor meerdere stappen met enkele maatregelen. Elke stap telt, zolang dit een stap in de juiste richting is. Daarom zijn al onze producten zoveel mogelijk stapelbaar of uitwisselbaar. Zo kun je altijd terugkomen voor een vervolgstap. Daarnaast zorgen we ervoor dat de stappen die je zet, aansluiten op de mogelijke toekomst voor jouw wijk vanuit gemeentelijk beleid. Of er nu een warmtenet komt of een verzwaard elektriciteitsnet: niemand mag spijt krijgen van zijn keuze.

All-in prijzen, geen nacalculaties
Wist je dat er normaalgesproken na uitvoering 10% van de eerste offerte mag worden afgeweken door meerwerk? Bij Reimarkt doen we niet aan dit soort nacalculaties. Je weet bij ons waar je aan toe bent. Zodra je tekent voor een pakket, gaan we bij je langs om te kijken of alles uitvoerbaar is. In 80% van de gevallen kan alles gewoon doorgaan volgens afspraak. Wijkt de praktijk toch af? Dan komt het contract gewoon te vervallen, passen we het direct aan en mag je opnieuw kiezen of je het wil laten uitvoeren. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je nooit nare verrassingen achteraf.

Gegarandeerd duurzaam
Duurzaam wonen zit in ons bloed. Wij willen meer bereiken dan alleen energiebesparing. We selecteren producten vanuit een afgewogen balans tussen kwaliteit, kosten en milieu-impact. Ook werken we alleen samen met partijen, die onze visie delen. Zo weten we zeker dat elke stap die we maken, er eentje in de gewenste richting is.

Onze partners werken netjes en op tijd
We selecteren onze uitvoerders op basis van kwaliteit. Vooraf maken we met hen afspraken over het proces en over hoe het product moet worden opgeleverd. Jij krijgt tijdens de uitvoering van ons een handige checklist om te kunnen controleren of de uitvoerder zich aan deze afspraken gehouden heeft. Ook evalueren we samen met jou om onze dienstverlening blijvend te verbeteren en onze uitvoerders te kunnen voorzien van waardevolle feedb