Samenwerken met Reimarkt

“Ik had graag een Reimarktwinkel in de buurt gehad toen ik mijn huis energiezuiniger ging maken, want het is makkelijk om voor alle informatie op één locatie terecht te kunnen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een volledige nul-op-de-meter renovatie. Het draagt bij aan uw wooncomfort, het is goed voor uw portemonnee en het is goed voor de lokale werkgelegenheid.” - Minister Stef Blok (Wonen en Rijksdienst)

Samenwerken met Reimarkt >

De energietransitie in volle gang!

Woningverduurzaming is wel ingewikkeld maar niet sexy, en krijgt daardoor weinig navolging in het land. Met name in arme wijken met slecht geïsoleerde naoorlogse woningen, waar verduurzaming het hardst nodig is, kan energiebesparing op weinig interesse rekenen. Reimarkt maakt woningverduurzaming voor iedereen bereikbaar door een ingewikkelde opgave als je woning renoveren eenvoudig en betaalbaar te maken. We brengen duurzaam wonen bij de bewoners. De woningvoorraad snel energiezuinig maken is de belangrijkste manier om de energiedoelstelling die we als Nederland gesteld hebben, ook daadwerkelijk waar te maken. Reimarkt maakt zich hiervoor sterk. Met onze systematische en integrale verduurzamingsstrategie op stedelijke schaal kan Reimarkt in iedere stad een verduurzamingsboost brengen. We kunnen grote stappen zetten om de doorbraak van duurzaam kracht bij te zetten.

De keten op z’n kop, de klant voorop! Doe je mee?
100% klantgerichte, kant-en-klare en duurzame woonproducten: dat belooft Reimarkt. Maar om dat te bereiken hebben we partijen nodig die onze visie onderschrijven. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die niet bang zijn om buiten de kaders te denken en met ons het bestaande systeem willen veranderen. Niet meer denken vanuit processen met lange offertetrajecten, maar in klant-en-klare producten waarbij er echt wordt geluisterd naar de klant! Ben jij de ontwikkelaar met dat vernieuwende product? Ben jij de aannemer die het anders doet dan de rest? Zet jij met je bedrijf ook de klant voorop? Neem dan contact op met ons en geef de energietransitie een duwtje in de rug!

 Neem contact op met Reimarkt!

 

silhouet stad voor website